Ozleeem Merhaba herkese hamilelikte saç boyama yerine neler yaptınız hamişler kına mı yaksam diye düşünüyorum yapan var mı daha önce?
denizarenmom Ozleeem valla ben saldim suan gorsen sacim berbat ama ne yapiyim ayrica valla ben kina asla surmem sacima kokusundan nefret ediyorum tabii kisisel bir tercih
ycl4644 Ozleeem eğer farklı renk düşünmüyorsanız hamilelikten sonra kına yapın ama düşünüyorsanız yapmayın dönüşü çok zor yaşadım. Normal de bende ay da 1 dip boya yapardım 13 haftalık hamileyim yapmayı asla göze alamam ki asla dayanamazdım böyle durmaya
Elisam22 Ozleeem benim çok beyazim yok ben sırf şu an sac rengimi bakir yapmak istediğim için istiyorum boyamak 30. Haftaya geldim diyorum bu kadar durdum doğrayın öyle hem kestirip boyamayı düşünüyorum ama.cok skldm
Mericylmz Ozleeem benimde çok beyazladı daha 9. Haftadayım doktor 20 den sonra boyayabilirsin dedi ama bende boyayamam heralde
Ozleeem ycl4644 güzel olursa beklediğim gibi dönüş yapmam sanırım özellikle aldığınız bi marka var mıydı
ycl4644 Ozleeem palette deluxe kullanıyorum. Beklediğiniz gibi olmazsa pişman olabilirsiniz bence riske atmayın kına yaptım diye hangi renge dönersem döneyim asla tutmadı ve saçlarım yandı. Hiç boyamayıp kına yaparım derseniz bilemem 😊
Ozleeem Elisam22 haklısınız ama emzirirken de önermiyolar bu iş uzar da uzar o yüzden bende değişiklik istiyorum 😅
Elisam22 Ozleeem evet ama bende emzirme döneminde boyayacgm hrlde hadi şimdi neyse allahtan koyu saçımda siritmiyor dipler