BehiyeGrel Gulsumm allah yardımcınız olsun yinede eşiniz ısrarcı bi tutum sergiliyor olmalı yoksa ne olur bilemedim🙈🤗🙏🏻
Gulsumm Seymahamza benim korkum da o. Son günlerim evde tekken bile duvarlar üstüme geliyor daralıyorum. Ev kalabalık oldukça iyice darlancam. Her kafadan bir ses çıkarsa eyvah ki eyvah. Anneme kızsam da annem idare eder ama kaynanama kaşımı eğsem beni evden kovdu olur.
Seymahamza Gulsumm öyle tabiki bizimki her şeyi yetiştiriyor oğluna her seyden haberi var sürekli annemle laflarımızı dinliyor araya girmeye çalışıyor ordan da oğluna ağlıyor
Gulsumm bir laf var. Ben hamileyim kocam benden hamile. Ben lohusayım kaynanam benden lohusa. 😊 o misal.
Seymahamza Gulsumm ben kasığım ağrıyor desem eşimin annesinin kolu ağrıyor ben bir şey desem aynısından onda da oluyor ben kontrole gidecek olsam onun da kontrol zamanı geliyor gerçekten büyük tesadüf
ToprakDeniz Gulsumm bebeğine annesi gibi davranması doğru olmaz seninle aynı fikirdeyim ama hazır ol benimki bana anne desin bile dedi:))) Allah akıl fikir versin ama bu mutsuz kayınvalideler bizlere ömürlük törpü... Keşke onlarda mutlu olsa da bizi rahat bıraksa... Allah hepimizin yardımcısı olsun... Yine de boşver herkesi sen bebeğinele ilgilen yanlış bir şekilde yaklaştığında gerçek anneliği ona fazlası ile gösterirsin tatlım
EmelBG Gulsumm Lohusa lohusa gözetle Zaten kayınvalideni canım birşeymi yapmaya yeltendi lohusa psikolojisi adı altında sert çık yani .Neymiş o senin annene laf söyleyecek onu yapacak fırsat verme .Eşinede alttan çaktır durumları şimdiden annem böyle insan söyle derse ben dayanamam lafımı söylerim felan tatlı tatlı de yani .Çekme boş yere gereksiz insanları👼🏼
Buse01 Gulsumm kayinvaliden sana yapiyosa kendi kizina da aynısını kaynanasi yapsunda oda annenle ayni durumu yasasin bu ne ya hem pastam dursun hem karnim doysun havalari sevmiyorum su kaynanalari yemin ederim ya
Polo Gulsumm ilginç. Bence sen annelere bırakma. Eşinede açıkca söyle Kendi annemle rahat ederim Senin annenin yanında emziremem bile Bebeği görsün gitsin de. Lohusalığımı kolay geçirip yavrumuza faydalı olmamı istiyosan pskolojk rahat ettir beni de