Ozleem_25 Elifengin Hikayenizi az önce okudum içimden dua ede ede inşallah bebeği sağlıklıdır diye baktım ama inanın yıkıldım resmen😔 Rabbim sabrını versin dayanma gücü versin size önceki duaya yetişemedim ama bundan sonraki her çocuk isteyene olan duamda ilk size yer vericem rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en hayırlı zamanda sizede bir evlat bağışlasın🤲💕
Elifengin Ozleem_25 allah razı olsun sizden, şu an tek ihtiyacım dua, kendimde değilim, ilaçlarla sakinim. Rabbim kimseye yaşatmasın, dualaranıza benide katmanız allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻
Elifengin Eliztosunannesi_ allah razı olsun sizden inşallah, çok zor bu dünyadaki acısı çok zor, allahım yardımcım olsun inşallah. İlkini zor atlatmıştım ikincisi dahada zor. Cok inanmıştım sonuna kadar yoğun bakımda kalbi atıkca dahada inanmıştım olmadı😢 rabbim ebediyete kavuştursun inşallah iki kızımada
Eliztosunannesi_ Elifengin amiin başınız sağolsun mahşer günü meleklerinizle yan yana olmayı nasip etsin Allah 🙏
2melekannesi___ Elifengin inşallah saglikla sağ selamet kucağına alırsın rabbim kolaylığını versin güzel günler göstersin