Sehererkull Merhaba kizlar az once lavaboya girdim sari sumuksu bisi gelmis cok degil ama nisan olabilirmi nisan illa kanlimi olur ne yogunlukta gelir 🙄
Deletedmom434 Sehererkull benim erken doğum riskim var sarılı kahverengili akıntım gelmişti doktorum nişan demişti her nişan kanlı yads pembemsi gelmez eğer damar çatlamış olursa pembe yada kanlı gelirmiş
Deniz34 Nişan koyu kıvamlı ve kahverengi yada pembe damarları olurmuş diye biliyorum yani böyle çok akışkan değil normal vajina akıntısı gibi değil daha koyu kıvamlı hatta parça halinde de gelebilir diye biliyorum
Sehererkull Deniz34 koyu geldide azcik geldi hic yoktu bole bisi bu zamana kadar bende merak ettim olabilirmi acaba diye ☺️
Deniz34 Sehererkull anladım sende benim gibi herşeyi Doğum belirtisi gibi algılıyosun 😂😂 artık galiba son günler
Sehererkull Deniz34 olabilir aslinda 1 ayim var daha ama erken dogum olabilir demisti doktorum ondan olsa gerek 😂
Sehererkull Deletedmom434 tesekkur ederim bilgi icin takipte kaliyim bakalim parca parcada gelir diolar ama
Deletedmom434 [bilinmeyen] 1 saat içinde de başlayabilir 2 hafta içinde de nişan bir doğum belirtisi zaten hemen doğum demek olmuyor
MerveKya Bende koyu renkli bir şey bekliyordum meğerse öyle olmuyormuş sümüksü açık bi renk akıntı gibi geldi baya geldi