catandgirlmom Makarnaasigi o zaman güzel bir kahvaltı sonrası gidin bu sefer 😂 ben artık hep aç gidicem, bizimki galiba babasına çekecek yemekle işi yok 😂😂
mylittlebabym Makarnaasigi bende işte midem bulaniyordu demekki bizim sevmediğimizi onlar da sevmiyor :) gözün aydın bu arada çok güzel bir his dimi hareketlerini görmek,izlemek :) cinsiyeti belli oldu mu?
mylittlebabym Makarnaasigi oy maşallah,hadi gözün aydın olsun canım benim güzelliklerle kucağına al ve büyüt :)
catandgirlmom Makarnaasigi eveett yakınmışız nasıl gidiyor ben 5-6. Haftadan beri bulantılarla devam ediyorum şimdi de grip falan her türlü viral bakteriyel hastalığa yakalandım 😂😂
Makarnaasigi catandgirlmom Ay o bulantiyi ne sen sor ne ben soyleyeyim..Gecen oturdum agladim artik yemek yemek istiyorum diye.Ya ben cok istahli bir insandim bir anda yemekten kesilince zoruma gitti🥹
Makarnaasigi mylittlebabym Amin kuzum teşekkür ederim 🥰Baya bi kız cocuguna gore hazırlıklar yaptim kaydettim sadece almasi kalmisti🥹
mylittlebabym Makarnaasigi bende tam tersi erkek bekliyordum öğrenince her şey alt üst oldu ama şuan çok mutluyum çok alıştım :) sende alışveriş yaptıkça bakmışsın ki kendini erkek annesi olarak görmeye başlamışsın:)
catandgirlmom Makarnaasigi bende öyle ağzının tadına düşkünn iştahlı zevk için yiyen biriydim şimdi nerdeee ne yesem sonrası bulantı 🥹
Makarnaasigi mylittlebabym ya saglikli olsunlarda inan cinsiyet onemli degil😌Saglikla kucagimiza alalim insallah🤲🏻❤️
Makarnaasigi catandgirlmom Ay Masallah diyeyim iki gundur istahim var 3 ogun yiyebiliyorum..Yogurtta yesem tam olacak bende 🥹Soda tuketsen rahatliyorsun aslinda birde naneli sakiz cigniyorum iyi geliyor bana😌
Zln2152 Kızlarrr yarın Allah’ın izniyle 12+6 haftalık olacağız acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz muayene olmaya gidince 🙈 bu haftalarda öğrenen var mı🫠
ardaada Zln2152 benim doktorum 11. Haftada tahmini söyledi 12 de fetal dna testi yaptırmıştım 13 te öğrenmiş olduk doğruydu
catandgirlmom Makarnaasigi sodayoda içerken bayılacak gibi oluyorum o an yaptığı gazdan ötürü, ben baya iyi olmuştum işte hastalıklar başladı şimdi can çekişme modu sanki ilk haftalardaki gibi kötü olmaya başladım maşallah sana bana da acil şifalar 😂