Busra-baran geçmiş olsun fakat yazdıklarımı yanlış anlamışsınız ben kimseyi küçümsemedim. Olumsuz yönde sürekli olarak söylenenleri değil kendi yapacakları doğum üzerine odaklanmalarını tavsiyede bulundum. Boşuna demedim her doğum kendine özeldşr die. Benim arkadaşım da travmatik bir doğum yaptı ve hepsini anlattı korkacağım şeyler de söyledi ben bunları korkuya çevirmek yerine neden pozitif düşünmeyeyim? Sizin doğumunuz kötü geçmiş olabilir ama başkalarının geçecek die bişe yok insanlar neden kendini kötü geçen bir doğumu kendisi de kötü geçirecekmiş gibi düşünsün. Bundan bahsetmeye çalıştım çünkü bazı insanlar yersiz bir şekilde başkalarını korkutuyor, ve doğumhaneye alınana kadar tanıdıklarım üzerimde sürekli baskı uyguladı suni sancı çok kötü niye beklemedin sana şöyle yap dedik dinlemedin falan.. Gerek var mı böyle şeylere yok çünkü herkes farklı. Destek olmak yerine köstek olunuyor. Olabilir başta çok pozitif beklenilen bişe travmayla sonlanabilir Allah kimseye yaşatmasın size de tekrarını yaşatmasın, benim de pozitif ilerleyip negatif olarsk sonlanabilirdi herşeye kendimi hazırlayarak girdim doğuma, ama sonrasında yazdıklarımda kimseyi küçümsemedim herkes kendi doğumuna odaklanması yönünde teşvik etmeye çalıştm. Duvarları kemirmediğimi de ben şahsım adına söyledim orada da belirttim zaten herkesin acı eşiği farklı die, biraz eksik ve yanlış anlayarak okudunuz sanırım.