KumsAlyaa Kızlar 25. Haftadayım ama böyle aşırı bir ağrı var makat bölgemde sanki zorlanıyor içeriden o bölgem iğne batması tarzı böyle ağrı yani bildiğiniz normal mi bu haftada bilgisi olan benimle paylaşabilir mi ?
Derya_gumus KumsAlyaa yani makat agrisi bebe buyudukce arada cok siddetli olmamak kaydiyla oldu bendede kramp seklinde olup geciyodu devamli bir agriniz varsa ve siddeti coksa farkli olabilir onu ancak dr lar bilir
Tugba0133 KumsAlyaa merhaba uzun zaman olmuş ama ağrılarınızın aynısını yaşıyorum 21 haftalığım sebebi ne dedi doktor size? Benim randevum perşembe günü
KumsAlyaa Derya_gumus yarın doktora gidicem canım bir sorayım dün vajinamda ağrı vardı iğne batması gibi bugün makatta aynı ağrı kabızlıktanda olabilir mi acaba
Derya_gumus KumsAlyaa kabizliktanda olabilir tabi hatta hemoroid oluyo kabizliktan sonra sahsen bana oldu yani siz en iyi dr gidince sorun
KumsAlyaa Tugba0133 Canım benim kabızlıktanmış yani birde bebek büyüyüp baskı yaptığı için baş geliş benim bebeğim o yüzden onunda etkisi ile ağrı yapmış
Tugba0133 KumsAlyaa bana da bebek baş geliş duruyor demişti bir önceki kontrolümde doktorum ama kabızlığım yok inşallah benim de geçer çünkü baya zorluyor bu ağrı sağol canım cevap verdiğin için