AysunzcanAraz Arkadaşlar ayrı Bebek odası yaptınız mı gerekli mi ikea beşik ve Bebek mobilyalarını kullanan var mı ne önerirsiniz çileğe baktım 5 bin tl civarı kararsız kaldım açıkcası 🤷♀️
Fatmasnny AysunzcanAraz bebek odası yaptık hepsini ikeadan alıp kurduk. Bir tanede sahibinden den 2. El temiz anne yanı beşik aldık. Şimdilik doğmadığı için ne desem boş aslında. https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/seriler/sundvik-serisi.aspx bizim aldığımız seri bu beşik, dolap, alt açma, tekstilide, aydınlatma hepsini oradan aldım
Bskrt AysunzcanAraz ikeadan beşik,şifonyer ve dolap aldım. Dolabı önceden almıştm kullanıyordum gayet memnunum. Yatakodama da sepet beşik aldım gece yanımda, gündüzleri odasında yatırmayı düşünüyorum
Kamelya AysunzcanAraz biz ilk başta oda yapma kararı aldık zaten sadece beşik şifonyer halısı perdesi yapılacaktı gardırop vardı ama düşündüm zaten benimle kalıcak 6 aydan uzun bir süre bende 0-2 yaş arası kullanılan bi sepet beşik tarzı bişey buldum çok şık onu alcam kendi odama bide her an elimin altında olsun diye şifonyer alcam çekmeceli kendi odaka koycam onuda daha uyguna geliyor odasınıda sonra yapcaz şimdi odaya vereceğim paraya başka şey alırım
ArzuGl Ben oda yapmadım büyüyen beşik aldım sadece oturma odama. Onun çekmeceleri var zaten eşyalarının sığacağı kadar, 180 cm e kadar da büyütebiliyorsun. En azından okula gidene kadar onu kullanır, okula gideceği zaman onun da aklı eriyorken Dolaplı masalı bi oda yapılır diye düşünüyorum. Benim ablam ikeadan beşik almıştı, onu 2-3 yıl kullandı çok rahat birşey. Sonra ona sığmayınca bir oda yaptı.