Yorgunumda01 Merhaba kızlar hamilelikte kullandığınız omega ilacımız nedir bana verilen bana pahalı geldi hepsi mı öyle diye merak ettim
beyzacmvrc Yorgunumda01 ben regenesis kullanıyorum içinde OMEGA 3 balık yağı ve folik asit dahil nerdeyse herşey var vitamin minerallerden
HipnozX Yorgunumda01 ben ocean omega 1200 aldım ayrıca multivitamin almıyorum. Magnezyum ve b12 alıyorum ayrı olarak. Multivaminlerin içindeki değerlere iyi. Bakmak lazım. Değerler çok düşük oluyor sırf içinde var diyebilmek adına az koyuyorlar.
Oznurtopal Omega yani balık hapindan bahsediyorsunuz değil mi ben imom kullanıyorum 130 liraydı geçen ay ama muhtemelen zam gelmiştir
Yorgunumda01 Oznurtopal evet balık yağından bahsediyorum bana verilen moriapro 200 civarında idi muayene de 240 bütçemi çok zorluyor
Oznurtopal Eminim benim aldığım ilaçta pahalıdır. Eğer ilacı alacak durumunuz yoksa en azından haftada iki kez balık yemeye çalışın mutlaka. Hamsi alın en kötü kilosu 30 lira 50 lira olan var
Yorgunumda01 Oznurtopal balık tüketmeye çalışıyorum zaten ama tüketmedigim zaman da omega ilaç alıyorum
HipnozX Yorgunumda01 150 ye aldım yanılmıyorsam omega 3 ü 1 aylık ama balık yediğiniz zaman içmezsiniz.
yanlisanlamaama Yorgunumda01 multivitamin ve balık yağı kullanıyorum elenatal 2 ve krilom. Elenatalın fiyatını hatırlamıyorum ama krilomu geçen ay 300 ya da 400 liraya almıştım. Bu tip takviyeler pahalı oluyor bi de ilaçlara zam geldi genel olarak onun da etkisi var