Linabebek1 Bugün hiç halim yok 27 haftalık olduk ama ilk aylardaki halsizlik bulantı sürekli uyuma isteği geri geldi 😔 karışık Patlıcan patates biber kızartcam üzerine yazdan hazırladığım domates sosu dökcem yanına çay kahvaltı tarzı hazırlıcam 😏
Alimenur Linabebek1 aynı şekildeyiz vallahi İlk başlarda benim bulantım çok oluyodu sonra azaldı derken arada gelen kusmalar eşlik etti bana En son dün yine yemek hazırlarken kötü olmuştum O yüzden bugün senin menüyle devam etcez
Halis4169 Alimenur etli nohut yaptım pirinç pilavı çorba olarak kayınvalidem lahana çorbası yollamıştı onu ben içicem eşim içmiyor ona da yayla çorbası yaptım akşamda bir irmik helvası patlatırım çayın yanına tamamdırr 💗💗
seyma9188 Alimenur Bana kalsa fırında yağlı kağıt üstüne yaparım ama eşim beğenmiyor onun tadını illa faşır foşur yağda kızartacak bana da iş çıkaracak 🤣
Kleopatra- Aaaysee Ah kuzum bilsen. Eşimle gezmeye gittik. Yoldayken öksürük başladı. Şimdide boğaz, öksürük, grip, ateş baş ağrısı hepsi birden çullandı bana. Ağzım acı yemek yiyemiyorum resmen.
Aaaysee Alimenur Bezelyeli sulu patates Bulgur pilavı Turşu Hafta başı malzeme olmayınca evde kurtarıcı yemek 😁💃
Alimenur Aaaysee afiyet olsuuun Perşembe günü yediğimiz için maalesef biraz erteledim bende patates yemeğini
Pinarbek Alimenur severim ben salatayı bol limonlu yağlı, cacigida bol salatalikli güzel oluyor ☺️ her türlü yenir bizde