1072PINAR
[bilinmeyen] KAn değerlerin iyi canım.Kan pıhtılaşması varsa her gün iğne olman gerekiyor bildiğim kadarıyla.Ben de bir düşük yaptım biz de de kan uyuşmazlığı var.
deletedmom6295
[bilinmeyen] kan pıhtılaşmam yok ama ben gebeliğimi 4+0 da öğrendim 4+2 de lekeler başladı. keseyi görmeden progestan başlamadılar. 5+4 gibi kesemizi gördük bu sürede lekelenmeler hep devam etti. dış gebelik mi şüphesi bitmiş bu sefer boş gebelik şüphesiyle günlerim geçmeye başlamıştı. 6+5 te kalp atışını duyup miniğimizi gördük. ertesi günse öyle bir kanamam geldi ki ben onu kaybettim zannettim. doktor progestana ek proluton iğne verdi ve daimi yatış. işi bırakıp evde yatmaya başladım. tuvaletdışında kalkmıyordum. 13. hafta bitimine kadar kanama ve lekelenmelerim devam etti. rahmimde multiple polip vardı ve kanama odaklarını bunlr olulturuyordu. keseme de çok yakınlardı ve kanamalar bitene kadar ne ben ne eşim oğlumla bağ kurmaya hep korktuk😌 çok şükür şimdi 29 haftalığız sağlıkla kucağımıza aldığımız günü de görürüz inşallah. diyabet ve haşimato hastasıyım. sürekli dikkatle geçiyor günlerim halen. yiyecek ekmeği varsa bir şekilde tutunuyorlar. ama yiyecek ekmeği yoksa ne yapsak faydası olmuyor. rabbim güzel yazılar yazsın 🙏🏻🙏🏻
SevdaPlt
[bilinmeyen] değerlerin güzel canım da sana iğne verme gereği duymadımı doktorun ben aspirinle iğne kullanıyodum aspirini 30.haftada bıraktım şuan iğneye devam 33.haftadayız ve benimde ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu 8 9haftalıktı kürtaj oldum testte pıhtılaşma çıkınca hamile olduğumu öğrendiğim gibi gittim ilaçlara başladım yeniyse yerleşme kanamasıda olabilir kan olmadığı sürece sıkıntı yoktur inşallah dikkat et kendine ilaçlarını ihtimal etme
Eflinisa
[bilinmeyen] canım onu banada dediler daha yeniydi benim doktor anlamadı dedi dış gebelik olur acil Hiç bişey anlamıyor
Sedef123
Canım bende iki kere kimyasal gebelik yaşadım genetik test sonucunda kan pihtilasmasi cikti ve gebe kalır kalmaz coraspin ve igne kullanmaya başladım şuan 25 haftaligiz sen hiç kendini strese sokma progestan kullan ve sürekli dinlen
deletedmom6295
[bilinmeyen] kendinizi yormayın dinlenin ev işi birkaç hafta yapmayın ki iyice tutunsun minnoş😍
Eflinisa
Bence başka hastaneye özeller Cumartesi’de bakıyor diye biliyorum git bende düşük yaptım 2. De dış gebelik olabilir dediler ama çok şükür 12 haftalık allahım senin yüzünüzde güldürsün
Habis07
[bilinmeyen] öncelkle hangş genlerinzde sorun var ? Degeriniz iyi artmıs ama snra bi duragan lık olmus benmde oyle oldu 601 den snra kanama lekelenme basladı 0:4 kullandım bana doz yetmedi 0:6 basladık ve hc kanama lekelenmem olmadan su an 34 haftalıgız dgumu bekliyoruz faktor5 mutasyonumuz var bizim su an b sıkıntı yok sen igne ilaca devam et ama dozunu tam yap doz kacırma eksk yapma coraspşn 100 almaya devam et ekstra omega uc kullan
Habis07
[bilinmeyen] ve her gun bir limon suyu tuket ekstra kan pıhtılasması icin onemli benm genim baya problemli o yzden yksek doz alıyorum hep cgu doktor az baslatıyor igne dozunu 60 klo ustuysen 0:6 kullanmalısn üç düşüğğüm vardı benmde bu dorduncu
bsraanne
[bilinmeyen] öncelikle geçmiş olsun. Umarım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Kuzenimde de kan pıhtılaşması vardı çok kanaması oldu sonra pıhtı kendiliğinden atıldı şuan 6 aylık oldu. Ptogestanı bıraktığı anda kanama olup risk artıyordu bol bol dinlendi. Yani kötü düşünmeyin elinizden geleni yapın bol bol da dua... 🤗💗
Habis07
[bilinmeyen] at canm bakalım bi hemşireyim ben zaten genetik test yapıldı demi sana habibemuratkk@