Bereninannesi Bugün görüş günümüz 35.haftaya giriş yapmış bulunuyoruz çok özledim kızımı🥹 siz de durumlar ne cağnım anneler
Bsealc Bereninannesi 27 haftalığız bizde yarın görücem oğlumu şeker yüklemesi yaptırıcam sağlıkla gelsinler ☺️
_almirasmom Bereninannesi yarında bızım gorus gunu hem saglık ocagı hem doktor randevumuz🥹 bı kac gundur cok az hareket edıyor inşallah kotu bısı yoktur :/
Zuzuu86 Bereninannesi bende aralık sonu gidicem bu arada biz seninle beraberdik kız 34 gosterıyo su an benim uygulama.. çıkışta yazarsın gelısımını son durumları felan ☺️☺️
Bereninannesi _almirasmom yoktur annesi korkma bebelerin bazen hareket konusunda böyle duraklama anları olabiliyor 🥰
Bereninannesi Zuzuu86 yazarım tabiki kuzum valla hangimiz önce doğuracak merak ediyorum 😅sağlıkla doğsunlar inşallah 🥰
Aselsmoms Bereninannesi çok şükür şimdilik yok bebeğim 🥰 ama ayağa kalktığımda hissediyorum baskısını ve her tekme attıkça inşaAllah 4 hafta daha beklesin başka bişey istemiyorum 🥺🤲
Bereninannesi Aselsmoms oyy kıyamam Allah’ın izniyle bekler inşallah annesi sen Allah’a güven bol bol dua et yavrularımız en Güzel’e emanet zaten 🥰
yagizegemom Bereninannesi 25+1 deyiz oğluşumla 💙 2 gündür hareketlerini daha sert hissediyorum ben büyüyorum annecim diyor galiba 🐣 haftaya kontrolümüz var şekerime bakılacak bende çok özledim miniğimi🥲
Zeyemzey Bizde bugün itibariyle 30+0 olduk kızımla 🥰 ama görüş günümüze 3 hafta var 🥹 ama acayip özledim miniğimi 🥹
Bereninannesi Zeyemzey özleniyor valla çok özleniyor hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥹