Zarefet Özelde 12. haftada kız,16 .haftada erkek dediler, devlete gittim bugün 17. hafta kiz dedi. Yavrumun cinsiyeti doğduğunda öğreneceğim galiba 😁
Aysenur_2 Zarefet en net detaylı ultrasonda belli olur. Benimde 16. Haftada kız dendi 20de erkek dendi 22de detaylıda erkek olduğunu öğrendim 😅
minnakbebem Zarefet bizimki de 15/16 da erkek dedi sonra bakmadan net dedi bakalım artık değişirse de Allah’tan değişmezse de ne olursa sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Milazk Aynısı kızçemde başıma geldi 🤣her ay farklı bişey bi kiz bi erkek dediler detaylı ultrasonda perinatoloji uzmanına söyledim hala öğrenemedim cinsiyetini diye 🤣ben detaylı bakıyorum bugün net olarak öğrenirsiniz dedi 😍o zaman öğrenmiştim
Zarefet Milazk erkek diyen yüzde doksan erkek dedi ama ilk kız demişti guvenemedim 😁şimdi doktora da tekrar değişir mi dedim ben kız görüyorum dedi net şekilde 😁
Zarefet Zhrzynp iki farklı doktora gittim göstermiyor deseler anlarım ama gösteriyor ama tutturamiyiorlar 😁
Baharks Ben anlamıyorum ya 16.hafta en belirgin dönem hele bide bebegin pozisyonu uygunsa …Benim doktorum 12.haftada gittigimde daha erken dedi o gün bir tahminde bulunsa akljm karisabilirdi 16+4de gittik daha 3 gün oldu ve ayan beyan her şey ortadaydı sonradan değişenler bana tuhaf geliyor 🤔
Zarefet Baharks göstermiyor dese tm anlarim ama üç kerede gösterdi ona rağmen farklı dendi her birinde 😁