Ezgikiran binnur64 Benimde ters bir sorun olmuyor sadece ultrasonda zor gozukuyor idrara skisik gidin ozaman gozukuyor 12 haftada normale donuyorms
Nutelllaa binnur64 benim ters hiçbiri sıkıntı yaşamadım .doktora sorduğumda bekarken ilişkide acı ağrı ve adet kanaman agriki geçer demişti sadece dediği gibi de oldu
Mommm03 binnur64 Hamile kalmadan once doktorum rahim dönüklüğü var demisti adet sancı fln yapr demişti evet çok ağrım olurdu sonra esim sordu peki nasıl düzelir diye o birşey degil doğumdan sonra düzelir dedi şimdi var mibilmiorum yoktur illaki 😂😂
Mervetnl binnur64 rahmim ters ve dardı. Darlık için operasyon geçirdim. Bebeğim tüp bebek. Ama doğal yollarla gebe kalan çok insan var etrafımda. Gebeliğe engel değil diyor doktorlar.
binnur64 Mommm03 hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız zaten 1.5 yıl sonra oldu kaybederim diye çok korkuyodum çok sağ olun 🤲🏻❤
Ezgikiran binnur64 10+2 benim idrara skisik gidiyorum rahat gozukuyor ultrasonda 12 haftada tam normale donuyormus 12 haftadan sonra skisik gitmeye gerek yokmus
binnur64 Mervetnl ben de çok araştırdım gebeliğe engel değilmiş ama düzelmezse düşük riskini arttırıyomuş diye okumuştum rabbime emanet evlatlarımız sağ salim doğum nasip etsin hepimize de 🤲🏻🤲🏻
Mommm03 binnur64 için rht olsun kuzum birşey olmuyor yine hamilyim bir sknti yok doktorum demisti ztn dogumdan sonra duzelcek die ve bana onu dediği zaman hamile bile değildim hamile kaldım hiç sorun olmdi
Mervetnl binnur64 asla öyle bişi okumadım doktorumda söylemedi. 276+5 teyim. Kanamalarım oldu doktorumun ağzından bir kere bile düşük duymadım. Okuduklarınıza inanamayın herşeye en azından, en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir 🥰
binnur64 Mommm03 çok sağ olun çook 🙏🏻❤❤ bir sorum daha olucak 7-8 haftalıkken alttan bakılması sakıncalı mı sizce 5 haftalıkken gittiğimde doktor 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarına bakarız alttan demişti
Mommm03 binnur64 normalde iyi degil diyolar ama bu konu hakkında evet kesinlikle iyi degil desem yalan neden öyle altan bakicaz dediki bn 5 haftalık gttm keseyi gördü6 haftalikknde kalp atisni duydum yani alttan bakmadı
binnur64 Mommm03 rahim ters diye öyle dedi diye düşündüm sorgulamadım bilmediğim için tekrar gittiğim de ne diycek bakalım
binnur64 Ezgikiran kalp atışını duymaya gittiğimizde aç karna mı gidiyoruz acaba doktor aç karna gel dedi diye hatırlıyorum
Nzkt29 Ters rahimliyin hamile kalmadan once ogrenmistim doktor sadece %10 nun sıkıntı yasadigini soylemisti 3. Klomende hamile kaldim 30 haftalik ikizlerimle dogum icin gün sayiyoruz cok sukur hic bi sıkıntım olmadı