Canım ben şu an hastanedeyim. Yat kalkma😞 ben daha önce acil serklak ile 25 haftada kızımı kayıp ettim, şimdiki hamilelikte 13 haftada önlem amaçlı serklaj oldum ve sürekli yattım, 22haftalık oldum, cumartesi detaylıya perinatolog uzamnına gittim, ikili testide onda yaptığım için geçmişimi bilen doktor neyse doktor ultrasonu karnıma koyuyor ve birden yüzü düşüyor. Serklaj yok😞 kese dışa taşmış, kasılmalar başlamış doğum başladı. Benim beynim yine bebeğim kucağımda tabuta koycam aynı şeyleri yaşıcam… o anda doktor bana her an suyun gelebilir o yüzden sakin dedi ve yüzde 10 bi şansımız var kullanalım dedi. Daha önce işlem olduğu için dokuya tekrar işlem atmak çok riskli o yüzden birde keseye dokunmak streril değil o yüzden yüzde 10. Allah razı olsun duyan o kadar dua ettiki yüzde 10 elhamdulillah güzel geçti. Doktor beni ters yatırmış ve göbek deliğimden bebeğin suyundan çekerek hafifletip kendiliğinden kaymasını sağlayıp, dikiş olan yerin biraz daha üstünden dikiş atmış. Şu an hastanedeyim 3 gündür ve eve geçicem bı iki hafta çok kritikmiş, suyum gelirse bebeğimi kayıp edicem gelmezse ki inşallah rabbimden umudumu kesmiyorum inşallah atlatıcam. Suyum keseden su çekildiği için ellenmiş o yüzden yırtılabilir. Amaç amaç ilerlicez ilk hedef 24 hafta ( en azından cok azda olsa yasama sansı olur dedi) sonra 26,28 ve 30, inşallah rabbim 30u nasip eder🤲🏻🤲🏻çok zor durumdayım en yüksek risk gebesine girdim. 15 yıldır evliyim 2 dış gebelik, 6 düşük birde kızımı kayıp ettim. Ve bu 6 cı tüp bebeğimde oldu, Rabbim nasip eder alacak nefesi varsa kucağıma alırım bana dua edin nolur imtihanım böyleymiş. Ve yatın gerekirse hiç kalkmayın toplamayın süpürmeyin yedirmeyin… her 3 günde bir sıkı takipli olucam artık, 15 günde bir normal doktora takıpliyken. Uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin, bebişlerimiz rabbime emanet inşallah evlatlarımızı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻