GulserenKY Asyun 38+6 da doğdu. Bende karaciğer enzimleri çok yüksek çıkmıştı ondan acil sezaryen oldum. Kilosu da zayıf olması gerekenin altında. Başka bi sorunumuz yok çok şükür.
ikiprensannesi53 Pijamaskeliler 40+1 de 34 35 haftalık ölçülerde doğum yaptım bebeğim Bi deri Bi kemik 2 kilo doğdu ama çok şükür hiç Bi tedavi hastane surecimiz olmadı ne kadar rabbime şükürler etsem azdır
Hatice--- GulserenKY suan 2.5 yaşında yaşıtlarıyla aynı gidiyor durumlar bi sorun yaşamadık sizinki ne kadarlık oldu
GulserenKY Hatice--- sizin evladınızın iyi olmasına sevindim. Kızım 8 aylık ama biz de gelişim geriliği var Doktora sorduğumda bu gibi bebekler ilk doğduğunda kiloları ve boyları normal olur ilerleyen aylarda gerilik başlar demişti.
Hatice--- GulserenKY inşallah yaşıtları gibi devam eder siz içinizi ferah tutun beslenmesine dikkat edin
leyla0138 Merhabalar bebeğinizin durumu nasıl acaba. Umarım iyidir. Sizinle benzer süreçleri yaşıyorum. Endişeliyim
Gamze010 Pijamaskeliler bende 19 haftanin icindeyim kafasi baska cikti karni baska bacaklari 4 gun geriden geliyo doktor iyi dedi