Nurrddn Pijamaskeliler benim 1 hafta geriden geliyordu canım korkutmuşlardı sağlıklı bir şekilde çok şükür dünyaya geldi küvezde felanda kalmadı 37 haftalık doğum yapmıştım
Melek725 Pijamaskeliler merhaba beni hatirlamişsindir cam kemik demiştim bebeğim bacakları eğri kolu tüm parmakları kapalı bir şahadet açık diğerleri yapışık yumurtalığın da kist var buda bizim imtihanimiz bebeğim iyi benim ama huysuz bir bebek yine çok şükür nefes alyoya onun kokusu üzülme buda senin imtihanın rabbim onlara cektirmesin inşallah bak ben hastanedenn çıkartiğım gün doktor dedi yaşamaz >!belli yaşa oturdum ağladım kadar ama rabbim Sabri veriyor yardım veriyor ben herşey imtihan Buda imtihan üzülme güzel anne 🙏
GulserenKY Melek725 Canım merhaba çok geçmiş olsun Rabbım sağlık versin bebeğinize. Kaç haftalik gelişim geriliği ile doğdu bebeginiz
Melek725 GulserenKY 4 hafta galiba baya küçüktü çünkü 36 hafta 2 kilo doğdu kızım 42 santim ama bana sağlıklı dendi her sorun çıktı bebeğimde melek oldu miniğim
AyFa1608 minnoskiz- bende çok merak ediyorum bu arkadaşı ve bebeğini ama çoktandır girmiyor. İnşallah kötü bi durum yoktur. Bu arkadaşla instadan görüşenler vardı onlar görürse bilgi sahibilerse yazsalar bizde haber olmuş oluruz🌸
Pijamaskeliler minnoskiz- iyiyim teşekkür ederim kötü idim aylardır depresyonda idim şimdi iyiyim bebeğinde iyi gelisimi takıl ediyorlar büyüyor şimdilik iyi ilerlio🥰
minnoskiz- Pijamaskeliler ayyyy o kadar sevindim ki anlatamam canım yaa bebeğine de masallah Allahım ağzınizın tadını bozmasın.
Pijamaskeliler Ebrunn_trn bebeğim böyle şimdilik minnak bir adam yaşıtlarını yakalar dediler doktorlar takip ediyor kontrollere gidiyoruz 🥰
hayalperest2310 Pijamaskeliler ayy nasıl mutlu oldum gözlerim doldu inan maşallah 🧿daha iyi olaack inşallah dualarımız da hep küçük adam 🥰
Pijamaskeliler minnoskiz- doğduğunda ben 36 haftada idim o ise 29 30 uyumlu doğdu 1800 kilo 33 baş boy 40 cm şimdi ocak 12 de doğdu smdi ise boy 56 cm baş 38 cm kilo da 5 kilo oldu
Rumeysapeh Tanımadığım biri için hayatımda bu kadar sevinmemiş olabilirim, umarım daha da güzel aşırı mutlu günleriniz olur ❤️
myangelson Pijamaskeliler Allahım yarabbim rabbimin mucizesi ya güçlü bebiş o kadar çok sevindim ki hep aklıma geliyordun adını unuttum bulamıyordum seni şuan görünce o kadar sevindim ki rabbim sizlere sağlıklı up uzun kocaman ömürler nasip etsin maşallah çok güzel bir bebegin var 🤍🤍🤍🤲🏻🤲🏻🤲🏻