Pijamaskeliler BSbulut yoğun bakımda ağır olurlarmış norml premeturelere gore Allah korusun ama ölmesi bile var Ağır olucaksa Allahım diyorum sen al çektirme 😔
Melek6588 Pijamaskeliler Zor küvez ama rabbim sabrını veriyor merak etme herşey geçecek bende zor günlerden bu günler geçecek diyr dua ediyorum yaşatan rabbim ne olursa olsun yaşatıyor güçlü minikler bugün benim bebiş buhardan çıktı fenusta alıyordu 🤲
BSbulut Ah kuzum inşaallah seni korkuttukları gibi olmaz çok çok sağlıklı bir bebek olur 🤲🏻 elden dua etmekten teslim olmaktan başka birşey gelmez. Sen bol bol dua et. Rabbim evladını sana bağışlasın çok sağlıklı bir bebek olsun inşallah 🤲🏻
Pijamaskeliler BSbulut bugün doktor bu bebekler genelde sağlıkla doğuyor dedi suyu güzel dedi kan akımları güzel dedi kemikleri güzel dedi ben hale ikna olamiyorum aşırı korkuyorum kuvezde bisey olursa die neden bu çocuk geride diye kafamda milyon sey geçiyor ağlıyor dedi eşim iyice kendini saldı dedi bitkisel sakinlestci yazdı 🥺
Pijamaskeliler Melek6588 oyy kuzum benimmm maşallah masallah doktor korkma dedi bu bebekler genelde sağlıkla doğuyor diye ama ben çok geride diye korkuyorum ne dese inanamiyorum resmen niye bu kadae geride diye 🥺🥺
Melek6588 Pijamaskeliler çok şükür bibiron verecekler bakalım alacakmı biboron aldimi bana verecekler alamazsa hortumla besleyecem evde 😟 umarım alır
edanur44 Pijamaskeliler hıc korkma oğlum 29.haftada 1300 gram doğdu geri küvezde zayıfladı 800gram düştü kilosu 47 gün yattı hastanede şimdi 5 yaşında çok şükür sağlıklı abi olacak kardeşini bekliyor ❤️
Pijamaskeliler edanur44 ahh canım benim çok mutlu oldum benim bebiste bu hfta başı baktı 33 deyiz ama o işte karnı bacakları 5 hafta geride 1350 kilo 37 38 cm idi yani kucik bebek oluyor bu korkutuyor pazartesi bi daha ölcucek ne durumda diye kilo değilde hafta ve solunum çok önemli imiş kuvezde 🤲🏻🤲🏻
edanur44 Pijamaskeliler 30 cm doğdu oğlumda tatbiki solunum önemli ne ciğer geliştirici iğne yapıldı ne başka bişi rabbim koruyo oğlum hıc bir makinaya bağlanmadı küvez içinde kendi nefes alıp verdi sadece hortum var ağzında oda beslenme için başka birseyi yoktu şükür hıc korkma öyle de bi büyür gelişir ki bak 800 gram şimdi büyüdü zor süreç Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle 🥹
Pijamaskeliler edanur44 ayyy bi umut oldunuz şuan da günlerdir harap ettim kendimi maşallah up uzun sağlıkla yaşasın inşallah benim oğlum da 🤲🏻🤲🏻
edanur44 Pijamaskeliler içini ferah tut bak göreceksin günlerce ağladım 47 gün bana seneler gibi geldi şimdi benim en yakın arkadaşım okadar düşkün ki bana sen sadece dua et kalbini ferahlat kötü düşünme kötü olmasın
_Lavinya Pijamaskeliler Merhabalar🌸 Sizi takip ediyorum bayadir. Sırf bu yorumu yapmak için girdim şu an buraya. Bebeğim bronşit olduğu için bir haftayı geçkin hastanedeyim. Burda yeni tanıştığım biri var. 37+ karda doğum yapmış ama bebeği 34 hafta uyumluymuş. Yanlış hatırlamıyorsam 1800 Gr doğmuş ve kuvezde kalmasına gerek görmemişler. Bu hastaneye yeni geldiği için burdaki doktorlar tekrardsn tetkikler istediler. Ambulansla burdaki tüm hastaneleri gezip bütün değerlerine bakıldı. Hiç bir şekilde bir sorun çıkmadı. Herşeyi gayet yerinde ilerliyormuş. Sadece görünüş olarak biraz küçük. Sanırım o da prematüre sayılıyor. Ümidinizi kesmeyin. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤍
Pijamaskeliler _Lavinya canım o iyimis durumu kilo olarak küçüktür bo sürü gerilok çeşitleri varmış benim 5 hfta geride ben 34 deyim bacakları 29 karnı 30 1550 37 38 cm dognca neler olcak blmiorm😭
_Lavinya Pijamaskeliler Ben çok detaylı yazmadım ama bu bebeğe de bir sürü şey denmiş. Allah büyüktür. Doğunca inşallah güzel şeyler olcaktir 🤍
GulserenKY Pijamaskeliler İnşallah bizlerde saglikla alırız kucağımıza ya bizde de bacakta 4 haftalik bir gerilik var insan cok üzülüyor:(
Pijamaskeliler Tuana93 ii değil bebek simetrik gerilikle doğdu organları tüm bedeni geri hayat berbad herşey berbat artk
Tuana93 Pijamaskeliler Canım benim😔😔Allah yar ve yardımçınız olsun..İn şa Allah tez bir zamanda toparlanır..Dualarım sizinle😔😔
strong_girl Pijamaskeliler Çok geçmiş olsun seni ve bebeği çok merak ettik. Doktorların durum hakkında yorumu nedir?
Bilge-96 Pijamaskeliler benim bebeğim de gerilikle doğdu üstelik haftamız da sizden çok küçüktü 870 gram doğdu 49 gün küvezde kaldı ama şu an her şey yolunda şükür evet yaşıtlarına göre birkaç ay geri geliyorlar ama 3-4 yaşlarında inşallah tamamen yakalıyorlar genelde bu kadar ümitsiz olmayın. Sağlık problemi falan mı oldu bebeğinizin o yüzden mi böyle söylüyorsunuz