Pijamaskeliler kizlar benim durumu biliyorsunuz gelişim geriliği yaşıyoruz bu durumda olup sağlıkla kucağına alan varmı acaba 33 deyiz ama 5 hafta geriden geliyor 3 günde bir nst giriyorum takip ediyorlar bugün de kontol vardı nst iyi 1350 gram 37 38 cm suyu kan akımları güzel çıktı cuma anestezi işlemleri yaptıracağım 🤲🏻
Bebibebi26- Pijamaskeliler Bende 33 haftadayim canim sadece karin cevresi 2 hafta geriden geliyor bizimde beslenmeyle düzelmedimi sezeryanmi olacaksin ?
Flyderndkk Pijamaskeliler sizi aylardır takip ediyorum. Durumunuzun iyiye yönelmesine çok sevindim. İnşallah en hayırlı vakitte sağlıkla doğar minik savaşçı. Dualarımdasınız. 🤲🧿
gokce66 Pijamaskeliler oy masallah 🧿cnm Bnde de vardı gelişim geriliği biliyosndr 200 gram almış geçen hafta. Bu cuma doğum düşünüyor doktorum bakalım nasıl olacak
Tuana93 Pijamaskeliler Korkma canım,bak neler atlatdın sen,mucize yaa baksana,o kadar olanlardan sonra her şey yolunda.Sıkma canını,Allaha sığın,elini karnına koy ayetel kürsü oku çok.İn şa Allah her şry güzel olacak😘😘
mavininhertonuu Pijamaskeliler Hiç korkma sağlığı yerinde olsun da varsın biraz küvezde büyüsün sonra koynunda büyüsün inşallah, sağ salim kavuştursun rabbim
Duygu_ck Pijamaskeliler bizimki de 5 hafta ileride diye korkuyoruz. Doktor eşimde bende iri doğmuşuz diye normal dedi. Acaba siz de eşinizde minyon musunuz
Pijamaskeliler Mello29 çok duyguluyum ve aşırı korkuyorum neden kucik diye kafama takılıyor görünmeyen bisey si mi var diye 😔
Pijamaskeliler Bebibebi26- benim gerilik 5.ayda başladı kuzum o dönem kan akımları suyu kötü idi kan gitmiyordu snra düzelmiş testler yapıldı parça aldılar bisi çıkmadı temiz çıktı senin gerilik daha güzel benim fazla şimdi kan akımları suyu düzelmiş ama nie geriden gelio bilinmio😔
Fatosumum Sadece anne karnında gelişemediyse genelde prematüre bebekler daha hızlı gelişim gösterir inşallah doğduktan sonra bi bakıcaksın kocaman olmuş olacak sağlıklı hayırlı doğumların olur inşallah 💕
Pijamaskeliler Fatosumum ınşallah canım yaa başka doktorlar anne karnında görünmeyen şeyler oluyor dogunca belli olur diyorlar korkuyorum bu yüzden 😔
Pijamaskeliler Flyderndkk çok teşekkür ederim sadece korkuyorum neden küçük diyorum altında yatan biseymivar diye 😔
Mello29 Pijamaskeliler Ayy bosver ya bütün hamileligini korka korka üzüle üzüle geçirdin az kaldi kavusacaksın bu saatten sonra nasıl olursa olsun.
Fatosumum Pijamaskeliler bana da hamileliğimin başından beri bir sürü hastalık saydılar trisomi 18 down sendromu bağırsak parlaklığı… Trisomi 18 olan bebekler doğduktan sonra kısa bir süre içinde ölüyorlar… Kendimi buna hazırlamak oldukça zordu. Sıvı aldır dediler aldırmadım fetal dna da yaptırmadım. Sıvı aldır eğer sağlıksızsa alalım dediler. Allah verdi canını doğduktan sonra tek bir nefesi bile varsa onu alsın sonra ölecekse kaderimize razı olucaz dedim çünküü bunun bir tedavisi yok ve bebek sağlıklıda olabilir. Bunları kafana takarak en güzel günlerini perişan etme. Sağlıklı bir bebekte boğazına süt kaçmasıyla ölebilir Allah korusun. Allah sana bağışlayacaksa bırak 1 kiloyu 200 gram olsa da bağışlar… İnşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde sizde kavuşacaksınız ve büyüyecek bebiş. Ben hiç kafama takmıyorum doktorların söylediklerini güzel güzel geçiriyorum hamileliğimi inşallah güzel günler görücez 💕
qnsmLk Sizi çok merak ediyorum sürekli aklımdasınız. Sağlıklı doğsunda hayırlısı ile küvezden de çıkar dualarım siiznle 🌸
Pijamaskeliler gokce66 sende ne kadar vardi kuzum şuan nasil kaç haffa kaç kilo cm o kadar kisi yazıyorya kafam çorba 😔
Leylazerr O bebeğin rızkı varsa korkma bişi olmaz bol bol dua oku rabbim sana bağışlasın annesi kötü düşünme az kaldı kucağında seveceğin günlerde gelir inşallah
gokce66 Pijamaskeliler bizim 35 haftalikken başladı 2400 kg du. Burda ki arkdslarin tavsiyelerine uydum (muz ceviz cicibebe kaşar peynir) 1 hafta da 200 gram almış ama hala karin çevresi geriden geliyormuş