Bernnnaaaa Annebebek_33 anlıyorlar kafa yapısından kemik yapısından ama bana da 16.haftada söylemişti
gamzesonmez Annebebek_33 benim belli oldu 11+2 im bugün kontrole gittim ve kız olduğunu öğrendimm🐣 cidden bana da gösterdi bariz kızdı bebekim sağlıkla gelsin inşallah ama 1 hafta önden gidiyorum 12 haftalık görünüyor belki ondan erken gördü ve pozisyon da çok önemli direkt bacaklarını açmıştı🥰
arirangg Annebebek_33 Arkadaşımın bebeği erkekti. Doktoru 11. Haftada söylemiş ona. Ben de aynı doktora gidiyorum. İnşallah bana da erkenden söyler 🥰
dilos011 Annebebek_33 tam 12 de erkek olduğunu öğrendim bacakları gayet açıktı 13 hatalikken de gittim yine Erkekti şimdi 15+2yiz
Kucukpanda90 Annebebek_33 10+5 te daha net konuşmuyorum ama kiz bebek bu dedi doktorum. 24. Haftamdayim cinsiyetimiz kız. Bide kizlar daha geç belli oluyor derler. Söyleyen doktor anladigi gibi söyluyor valla. Ilk gebeligimde baska doktora gidiyordum. 14. Haftada erkek deyip 16. Haftada net söylerim demisti 16. Haftada kesin kiz oldugunu sylemisti
ZeynepNilDuran Annebebek_33 hissetmez gördüğünü söyler. Erkek bebekler belli oluyor. Arkadaşımın 12. Haftada söylemişti. Bana 16. Haftada erkek dediler sonra kız olabilir dendi. 22. Hafta detaylı da kesin olarak cinsiyeti öğrendik. Tecrübeli doktorlar erkek bebeği hemen anlayabiliyor. 11-12 hafta da.
Annebebek_33 ZeynepNilDuran erkek mi sizinki? O zaman biliyor o ama biraz da büyümesini bekliyor ondan demedim net bisey
ZeynepNilDuran Annebebek_33 hayır benim ki kız 😅 ama arkadaşımın erkek demişti ve resmini göstermişti direk belliydi. Bizde öyle değildi bence doktorun azizliğine uğradık. ☺️
Annebebek_33 ZeynepNilDuran bana da ben biseyler hissediyorum ama daha zamanı var dedi biz de umitlenmedik😅
Susamtohumununannesi Annebebek_33 10+1 de erkek dedi gösterdi normalde bu kadar erken belli olmaz ama bu çok bariz belli dedi
Mhtpflz Annebebek_33 bana doktor erkek demişti tüp bebek doktorumdu 11 haftalıktı hatta hemşireye gösterdi usg kağını ne görüyorsun diye oda kocaman pipi dedi bizde güldük en son 15+4 doktor direk erkek dedi
AngelKalkan İlk gebeliğimde 12. Hafta da erkek dedi , sonrasında da hep erkek dendi . Erkek oldu .erkek bebekse erkenden bekli ediyor kendini
poyrazin_annesi28 Annebebek_33 Benimki de benzettim ama kafan karismasin net değilim 16. Haftada gel dedi 😇 Catliyorum meraktan 2 gün var randevuma