babyarslan ikibaloglanannesi doktor döndüğünü söyledi de benimkinin erken gibi geldi sanki onun için sordum
Zeynepbebek23 Kevserkalender92 biraz erken olması ola bilir bana ocak 12 demişdi ama karnım düşdü.Biraz erken olucak gibi geliyor
dilan9900 Mervetnl Bende 26haftalıkkken 1125dı 29 da 2000kg dedı doktorumuz 33hagtayla uyumluymuş gebelığım
aliandalina Maşallah🧿 sağ salim kucağımıza alırız inşallah bebişleri peki neler yiyorsunuz bizede tavsiye verin kızlar 😍🤭
Bernatrkmen41 Tugcelb bende aynı şekil 33+4 haftaligiz 2750 dedi 35 haftlik gozukuyo irilik var bebekte dedi
Tugcelb Bernatrkmen41 böyle giderse normal doğuramıcam diye korkuyorum ama sağlıklı olsunda artık farketmez napalım
Bade_13 Bernatrkmen41 bende 31+6da 2650 gr çıktı3 hafta önde doktor perinatoloji ve diyetisyene yönlendirdi sizin doktorunuz ne dedi
binnur64 rumeeysaa peki doktorunuz bunun için bi şey söyledi mi düşük riski falan olabilir miymiş ya da rahim ilerleyen aylarda büyüdükçe düzelir miymiş lütfen bilginiz varsa paylaşır mısınız
Ebruliya 37+6 da 3.530 kg du. Şimdi 38+3 biraz önde gidiyor kızım ama artık gelsiiiiiin çok zorlanıyorum bedenen ruhen çöküşteyim artık
Gokcemom Rabia_zeynep61 evet hep aynı doktora gidiyorum 31. Hafta gittim kilosu 1.070 gramdı 2 hafta geriden geliyor dedi yiye yiye 2.300’e çıkarttım bakalım artık
Rabia_zeynep61 Gokcemom öncesine göre demiş olabilir diye düşünmüştüm ben de, maşAllah güzel almış 3 haftada🥰 bundan sonrası da güzel artar inşAllah 🤲🏻 sağlıkla büyüsün