emirtosveannesi byzahtb her sabah kahvaltıda 1 bardak süt içiyorum ekstra bisey yapmıyorum düzenli ve sağlıklı da beslendigim söylenemez 😀
byzahtb emirtosveannesi Sut iciyorum yogurtta cok tuketiyorum anladim iyi alinmis masaAlllah saglikla gel
Rabia_zeynep61 Gokcemom 34. Haftada 2366 dı bizim de çok geri değil bence 2100 ile 2400 arası normal yazıyordu araştırdığımda neden öyle dedi kii, 2- 3 gün ileri geri farkedebiliyor cihazlardan dolayı da farklı ölçümler oluyor, hep aynı doktora mı gidiyorsunuz
Gokcemom Rabia_zeynep61 evet hep aynı doktora gidiyorum 31. Hafta gittim kilosu 1.070 gramdı 2 hafta geriden geliyor dedi yiye yiye 2.300’e çıkarttım bakalım artık
Elif-dogan cansualisa bizimde aynı haftada aynı kiloydu doktor sürekli kilosu az gelişim geriliği var falan diyor size doktorunuz herhangi bir şey söyledi mi
Elif-dogan cansualisa bizim doktorumuz mu olumsuz bir anlamıyorum ya 34 haftada gittik 2200 dedi ama yol baş çevresi geri olması gereken kiloda değil vs her hafta aynı . Gerilikten korktuğum için perinatolojiye gittim hiç bir sağlık sorunu yok dedi çok şükür ama anlamıyorum