Seren111 Merhaba arkadaşlar adetim 8 gün gecikti sürekli idrara çıkıyorum ve adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ha oldu olacak diyorum acaba hamile miyim test yapsam çıkar mı sonuç
Seren111 Kasıklarıma ara ara sancı giriyor oldum adet sanıyorum ama yok ortada bişey 1 aralıkta korunmasız ilişkim oldu eşim hemen belki gözükmez diyor ama bilemedim
arirangg Seren111 Aslında 8 gün gecikmeyle kesinlikle çıkması gerekirdi eğer ki testin bozuk değilse. Canım istersen kan ver. Kanda da çıkmazsa o zaman adetin gecikiyor
Karman34 Seren111 gidip kan ver canım eğer birşey çıkmaz ise adet söktürücü yazarlar bazen stresten veya mevsim değişikliği etkiliyor
Seren111 Karman34 evet canım haklısın gidip kan versem en azından kafam rahat edecek yoksa sürekli aklım bu konuda takılı kaldı şansıma da hava yağışlı umarım yarın gidebilirim
Seren111 cansualisa ya canım ben şimdi teste baktım ikinci çizgi çıkmış biraz belli değil diğeri gibi canlı değil ama gözüküyor silik çizgi çıktığı neden sonradan çıktı acaba ilk yaptığım da çıkmadı ama
hsns Seren111 canım kuruma çizgisi olabilir ilk 5 dakikada çıktıysa ikinci çizgi hamilesin ama geç çıktıysa kuruma çizgisidir o yani hamile değilsin
Seren111 cansualisa ya gerçekten hamile miyim inanamadım ben 😂 ama neden hemen yaptığımda ikinci çizgi çıkmadı ki ve diğeri kadar da canlı çizgi değil