Lazz61 Sanırım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum, ada çayı çok iyidir ama içsem mi bilemedim ( 24 haftalığız ) sizler neler yaptınız, neler iyi geldi kaderdaşlarım 😂 el atın hele bi toparlayalım şu boğazımızı ya
Binnur-cam Lazz61 canim icme ihlamur kus burnu icebilirsin sadece demisti bana doktorum .. Eger yapabilirsen toz zencefil 1 tatli kasigi 5 6 damlaya yakin limon sık Bide cay kasiginin ucuyla bal macun haline getirip icebilirsin .. Ben oyle yapiyorum biraz rahatlatiyo bogazim ama acı biraz benim midemi bulandirmiyo senin bulandirirmi bilmem .
beybito27 Lazz61 ben de 33+4 oldum. Şuan uyandım ve berbat bir boğaz ağrısı var. Lütfen tavsiye verin
Karabiberimm Lazz61 eğer bulunduğun şehirde varsa turunçu ocağın üzerine koy pişsin heryeri karardı mı al ocaktan ılıdığında ikiye böl boğazına yazmayla bağla . Bi kere yaptım ona rağmen faydasını gördüm 😂
Lazz61 Binnur-cam bitkisel şeyleri hep sevdiğim için bulandırmaz inşaAllah. Propolis içiyorum her gün 10 damla bu sabah 20 damlaya çıkardım ama ilerleyecek gibi 😢 ıhlamur bulayım o zaman ben teşekkür ediyorum, size de çok geçmiş olsun 💐
Binnur-cam Lazz61 ihlamur daha iyi canimda onuda 2 fincandan fazla içme bide limon sik icine şifa olsun 🤲
Lazz61 Binnur-cam tamam canım valla ıhlamur u bir demlik içerim çocukluğumun çayı 😂 iyi ki söyledin teşekkür ediyorum 🌺
Binnur-cam Cok balli tatlılar tuketmemeye calisin ben ne zaman tatli biseyler tuketsem boğazım daha kotu olur bazen sicak suya 1 2 damla limon sikar icerim beni rahatlatır.. 3 gündür boğazlarım kotu zor yutkunuyorum ..
Karabiberimm Lazz61 sağlık olsun canım 😕 Bala limon damlatıp da tüketebilirsin acil şifalar diliyorum ☺️