Meryemkpl Herkese iyi pazarlar. Hanımlar ben 11 haftalık hamileyim baş ağrısından ölüyorum. Karanlık sessiz yer, bol su, ılık sıcak soğuk duş, birçok şeyi denedim dün yaşlaşık 1 buçuk 2 saat hıçkıra hıçkıra ağladım boluda yaşıyorum burda çok çok gelişmiş imkanlar yok yani hastaneye gidince hamile halinle neden geldin diyen doktorlar var siz düşünün bildiğiniz etkili bir çözüm var mı parol ağrımı kesmiyor yetmiyor yani çok içmek de istemiyorum bebeğe zarar verir diye yardımcı olursanız sevinirimm...
mucizemizibekliyoruzz Meryemkpl o haftalarda malesef geçmeyen baş ağrısı oluyor. Ilık duş alın. Başınızı bişeyle sıkın biraz bağlayın sonra açınca rahatlayacaktır. Saçlarınızı çekin hafif hafif ki damarlar açılsın kan akışı hızlansın. Ve bol su için
Aylnn Meryemkpl canım bende o haftalarda çok yaşadım eşim başımı ovardı saatlerce sacımı falan çekerdi hafif hafif iyi gelirdi geçmiş olsun😟
Songulkip95 Canim baş ağrıları kaçınılmaz bende de oluyordu 2 gün boyunca süren ağrılar ağırdan agliyodum su an 37+3 deyiz baş ağrısı yok şükür ben ağrı olunca sag burun deligimi kapatıp öyle nefes aliyodum hafifliyor gecmezsede parola iciyodum bi dene istersen nefes meselesini geçmiş olsun