beyzacmvrc Kızlar sweatshirtler indirimde. İkincisi de %50 indirimli yani 2 tanesi 69 falan oluyo kargo da bedava 🎉🥳 haberiniz olsun
seyma9188 Ben de dün e bebeğe gittim emzirmeye sütyeni almaya diye 🤣 ✨️Bebek yastığı ✨️3 tane tulum ✨️1 tane yenidoğan takım ✨️Çıngırak ✨️Ayıcıklı dekor yastık ✨️Bebek havlusu ✨️Emzirme sütyeni aldık çıktık 750 tl bayıldım 🤣🤣🤣🤣
beyzacmvrc seyma9188 internet daha uygun ya her zaman ben öyle yapicam genelde 😂 görerek almak ayrı bir zevk birkaç parça da eşimle çıkar alırım öyle Allah izin verirse ☺️
Oznurtopal seyma9188 ayyyynen öyle kasaya geldik hala indirim var dediler aklim almadiklarimda ama kendimi durdurdum🥲
seyma9188 beyzacmvrc Aynı indirim nette de vardı kargo bekleyene kadar mağazadan gidip alayım dedim.Avm 2 sokak yukarda hem bana da hareket oluyor 🤣
beyzacmvrc seyma9188 internetteki indirim çok kısa sürmüş heralde su an baktm da 2. Yine %50 indirimli ama normal fiyatı artmış 45 falandı normal fiyatı su an 60 olmuş
seyma9188 beyzacmvrc 400 küsür tl indirim olmuş aldıklarımda 😅 Aklım hâlâ alamadıklarımda 🤣 Kocişkom sürekli kasaya doğru gittiği için imdatt diye bakıyordu bana 🤣