123bebegim Kozlar 15+5 olduk doktor 16 hafta olunca gel kesin cinsiyeti soylicem dedi sizce 2 günden birsey olur mu gidersem
seyma9188 123bebegim Bana 13 te kıza benziyor dedi 17 de kesin erkek dedi 🤣 Kendini saklamazsa görürsünüz bebeğin pozisyonuna bağlı aslında 😍
EmineDefneGokce 123bebegim 2 gebeliğimde de 12. Haftada doktorun kapısındaydım cinsiyet cinsiyet diye 😂😂😂
123bebegim EmineDefneGokce ya maşallah Allah bağışlasın sana inşallah 💖 ben 12 de erkeğe benziyor dedi 13 de kıza benziyor sonra 16 da gel net dicm dedi çok heyecanlıyım ilk çocuğum
seyma9188 123bebegim Çok bulantım oldu 15 haftaya kadar kustum. Karnım sivri çıktı. Cildim güzelleşti,saçlarım çok güzel uzadı. Sürekli uyudum masada yemek yerken bile uykum geliyor🤣 Başlarda canım hiç tatlı istemedi sonra hep tatlı çekti.
123bebegim seyma9188 hiç bulantı yaşamadım cildim sivilce oldu saçlarım az bişey uzadı canım tatlı değilde tuzlu çekiyor o kadar 😃 sence tahmin
seyma9188 123bebegim Eskiler kız bebek annenin güzelliğini alır derler.Eğer bu teori doğruysa kızın olacak gibi 😍