Nurdan2021 Kızlar 20. Haftama girdim gireli inanılmaz bir gaz problemi yaşıyorum midem sıkışıyor kasıklarım ağrıyor gaz sancısı çekiyorum bir öneriniz varmı 😳
Binnur-cam Nurdan2021 ben 1 haftadir delirmek uzereyim canim sabah dr gidicem gelim ilk işim yazicam burdan valla çoğumuz gunde 10 kere bu problem icin post açıyoruz ..
beyzzsenturkk Nurdan2021 gaz yapabilecek seyler tüketmemeye calısın bol bol haraket edin maden suyu icebilirsiniz sık sık süt tüketmek de gaz yapıcaktır kurukayısı bagırsakları güzel calıstırır lifli seyler tüketin en en iyisi kısa yürüyüşler
Babykalamar Nurdan2021 demir hapiniz ferra sanolsa oda yapiyor bilginiz olsun. Ben degistim rahatladim cok sukur
Nurdan2021 Binnur-cam siz kAçıncı haftadasınız Cidden rahatsız hissediyorum randevu bulabilirsem bende gideceğim ama zor pazartesi gününe
Binnur-cam Nurdan2021 22+5 canim gün icinde cok hareketsizim bide serklajliyim surekli yatmam gerekiyo bide gastirt problemim var hafta ilerledikçe midedeki baskiyla mahvoldum ..
Nurdan2021 Binnur-cam geçmiş olsun bu günleri geçirip bebişlerin gazları hakkında konuşacağımız günler gelecek bu günleri mumla arayacağız belki 😹
Nurdan2021 Babykalamar gyneferon kullanıyorum birde regenesis kullanıyorum ama süt içmeyi bıraktım bugün daha iyi hissediyorum kendimi
Babykalamar Nurdan2021 bence gyneferonu degistirin cok fazla gaz ve cok fazla siskinlik rahatsizlik hissi veriyordu bana degistim gazdan eser yok
Binnur-cam Nurdan2021 ayyy hadi insallahh valla aminnn 🤭 onlara daha cok uzulcegimiz kesin kendimiz neyse 😋
Nurdan2021 Babykalamar ferra sanol midemi çok bulandırıyordu ve onu çocukluğumdan beri kullanıyordum vücut onu artık vitamin olarak algılamıyor mecbur qyneferon 😫
Babykalamar Nurdan2021 ben yalnis yazmisim bir onceki yorumda kuzum. Ferra sanolu degistir yazacaktim. Cunku bende ferra sanoldan gynoferona gectim inanilmaz rahatladim. Lanet bi ilac ferra sanol