MacideBaltacGlbahar Olası bi durumda sezeryana alınabilirim.Acaba hangisi ile daha erkenden toparlayabilirim.Yardımcı olabilecek olan var mı 😶
gonulcelen MacideBaltacGlbahar ikisinde aynı nerdeyse ama spinal yaparlar cubku spinal iğneden hemen sonra uyuşma başlıyormuş epiduralde 15-20 dksonra başlıyormuş o yüzden spinal tercih ediyormuş doktorlar
MacideBaltacGlbahar mrymdnr benim doktor da riskli demişti ilk etapta o yüzden şüpheye düştüm ..Teşekkür ediyorum🙏
mrymdnr MacideBaltacGlbahar Spinal için mi riskli demişti bende zorunlu sezeryan olacak gibiyim ama hangisi olacağını konuşmadık henüz doktorumla
MacideBaltacGlbahar mrymdnr ever spinal için..İğnenin vurulduğu yer beyini dahi etkilediği için epiduralı önermişti.Yani tamamen bayılmak en iyisi .Ama ben de karar veremedim 😐
MacideBaltacGlbahar yaren123 normal Doğumda sadece var zannediyordum ben de ama sezeryanda tamamen uyutulana da epidural anestezi deniliyor.💁🏻♀️
yaren123 MacideBaltacGlbahar hayır prenses Doğum dedikleri normal Doğum da belden asagı uyusturma yani epidural oluyor sezeryan da belden asagı uyusturma spinal tümden uyursan genel anestezi oluyor
MacideBaltacGlbahar Doktorda dil sürçmesi olmuş olabilir belki de ☺️ Aydınlattığınız için teşekkürler☺️