Senay0606 Kızlar son 35 gün uygulamaya göre.. çok heyecanlıyım bir yandan ağrım oluyor her yerim şişti yürürken bile zorlanıyorum ve hatta gece uyku asla uyuyamıyorum. Mide yanmaları bulantılar vs. Ama bir yandan oğluma kavuşma hayali ve heyecanı içindeyim ☺️ siz neler hissediyorsunuz ❤️
zeynepsnl_6 Senay0606 bnde hiç heyecan yok desem daha çok doğum korkusu var ilk gebeligim olduğu için bütün duygularımı doğum anına sakladım sanırım bende 38 haftaligim
Kbra01- Amara_2019 benimde son 14 gün oğluma kavusmama az kaldı 😍😍 aynıyız ben çok heyecanlı ve sabırsızım sizde de öyle mi
Amara_2019 Kbra01- aynen wallah bende öyleyim ilk çocuğum bi yan önce artık gelsin istiyorum 🤲🏻 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Lizbonn Senay0606 Gecenin bu saati ateş bastı karnımın rahatını bulmak o kadar zor ki sağa dön sola dön dön babam dön he bir de tuvalete gitmek de yoruyor :/ Hayırlısı ile bir doğurabilseydim diyorum🙏🏼
Senay0606 Lizbonn valla aynen öyle tam diyorum rahatımı buldum tuvalete kalkma ihtiyacı geliyor 😂 son günler kızlar dayanın 🫶🏻
aasenaktas Senay0606 31 gün kaldı benimde bu zamana kadar ödem vs olmamıştı hiç şimdi yavaş yavaş oluşmaya başladı. Uykum vs de gece hiç gelmiyor biraz korku var gibi
ElifAkyol Senay0606 Benimde son 40 Miğde bulantısı vajinada ağrı bel bacak ağrısı yaşıyorum Ama oğluma kavuşacağım için heyecanlıyım 🤗🤰🏻👶🏻
gizemakay Benimde son 26 🫠 ve temizliğin ortasındayım, arada kasılmalar oluyor korkuyorum her an doğururum diye 😅 şu yılbaşınıda atlatsakta sonra ne zaman gelirse gelsin 🥰 hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin rabbim inşallah 😊🙏