Ilaydaerd Merhabalar Ovülasyon yumurtlamadan sonrada koyu çıkıyor diğer çizgi böyle bişi yaşayan var mı yardım eder misiniz  https://imgyukle.com/i/JDkEaM
Mercan1994 Ilaydaerd ben hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrendim t çizgisi C çizgisinden daha koyuydu ve ovulasyonu aldığım bir gebenin günlüğü sayfasında ki Ebru hanım ovulasyon ile gebelik nasıl öğrenilir diye paylaşmıştı o bilgi hep benim aklımdaydı ve ben sabaha kadar ovulasyon testi yaparak hamile olduğumu öğrendim🤗
esmerella37 12-13 gunler yumurtlaman olmus dgerleri koyu degl lh hormonu zaten hep oldugu ıcın cızgi illaki cıkıyor cnm benmde 13-14 yakınız birbirmize 🥰🥰 inslalah guzel haberler verırız degerlendirdin mi bari o gunleri
Ebrarliva Ilaydaerd bunlar ne ilk defa görüyorum hepside cift çizgi normal gebelik testi gibi degilmi
Ilaydaerd Ebrarliva ovülasyon testi bunlar yumurtlama günü ve çatlama gününü gösteriyor bu şekilde o günler gebelik ihtimali çok yüksek oluyor
Ebrarliva Ilaydaerd he anladım ilk defa gördüm♥️😍 rabbim en kısa zamanda size nasip eder sağlıkli.hayirli bir evlat