Busraavci Merhaba arkadaşlar 28 haftalık gebeyim doktor bebeğimin suyunun sınırda olduğunu söyledi bu haftalarda bu durumu yaşayan oldu mu?
Bebekcayiroglununannesi Busraavci merhabalar benimde o haftalarda suyum fazla olmaya başladı 30 haftalığım hala fazla ve 3 hafta önden gidiyor benim de kızçem
Lina11 Busraavci evet bana da 27 hafta da demişti sınırda diye havuç suyu ve boool suu tüket 31 haftam da doktora gittim gayet iyi suyun dedi yeterli seviyede dedi
sunmomy Busraavci havuc suyu tüket bol bol su ic insallh duzelir su azlıgı iyi değil o yuzden duzeltmek icin ugrasmalısın pozitif ol düzelir inşallah
pamukprensesss Busraavci bende 25 haftayim 22 haftada sınıra yakın fazla dedi takip edelim şeker olabilir dedi henüz gidemedim bakalım inşallah dahada artmamıştır
Lina11 Busraavci evet tükettim her gün tüketemezsem de havuç suyunu bol su içtim 2.5 litre 3 litre lavabodan çıkardım su içerdim
ZeynepNilDuran Busraavci bana da 31. Haftamda az görülüyor suyu dedi bol su iç dedi ki 3 litreye yakın içiyorum. Bir de gebelik şekerim var normalde onların suyu fazla olur. Havuç suyunu sorduğumda gebelik şekerinden dolayı önermedi. Bol su iç dedi.
Serkansemacit Busraavci Benimde bir fazla bir normal oluyor 😂her gittiğimde değişiyor sanırım beslenmeden oluyor bunlar gerekli su içtiğim zaman nirmal görünüyor herşey ☺️