1Gunes Kızlar doğum anında hemşireye verdiğiniz hurç içerisinde neler var yardımcı olur musunuz? Muhtemelen sezeryan olacağım ben. Ilk gebeliğim.
sinoli 1Gunes Alt-Üst Takım, Battaniye, Şapka, Çorap, İç Zıbın, Eldiven, Bez. Unuttuğum olabilir battaniyeli 5’li hastane çıkışı almıştım takım olarak direk koydum. Ağız mendili vardı hastane çıkışının içinde ama gerek yok bence ona ben koymuşum 😬
SebnemRasit 1Gunes ben içi atletli tulum takımı vardı onu koydum şapkasıyla bir bi tanede çorap bide kundak yapmak için penye battaniye. Yarın doğumum inşaallah
Oslemasel 1Gunes ben 10lu çıkış vermiştim. İçinden yandan bağlamalı iç zıbını, üst ve altını giydirdiler. Beresini taktılar. Battaniyesine sarıp getirdiler. İki de bez verdim. Hastane sıcak olduğundan ince battaniyeyi kullandılar.
Kelebekk-0307 1Gunes ben 5li hastane çıkışı bir zıbın bir bez bir müslin ve bur battaniye vermiştim kendileri liste vermişti zaten istediklerini koymuştum
1Gunes sinoli teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🤲 bende su ann 29+2 yiz yeni yıkadım hazirlmaya başlayacağım ınsallah❣
Bahar0101 1Gunes zıbın 5 li hastane çıkışı çorap ince kundak battaniye ve bir tane de kalın battaniye 😇
benimmdunyamm 1Gunes 10 lu hastane çıkışı verdim yetti içinde zibini üstüne giydirecegi alt üst takım sapka eldiven hepsi vardı battaniye Ağustos ayinda doğdu pijamanin altı zaten patikli diye çorap koymamistim hemşireler üşür dedi beklettiler beni eşim çorap aldı geldi onu da üstüne giydirmislerdi patikli pijamanin bir tane bez koymuştum poşetine de
Angelmom_ Kizlar bende isimli hastane cikisi yaptirdim. Hemsireye onu mu vermeliyim. Yada ilk basta baska bir 5 li verip daha sonra degistirirken mi giydirmeliyim isimli kiyafetlerini
1Gunes Angelmom_ bende yaptırmayı düşünüyorum hemşireye nirmal takım vericem odada tulumu giyindirip fotograslf çekimi yapicaz
sinoli Angelmom_ Ben açıkcası onu vermeyi tercih etmedim, temizlenip odaya geldikten sonra fotoğraf çekilecek güce sahip olup ondan sonra giydireyim, birde gelen giden olursa o zaman giydiririm dedim 🥰