Fundayakut Kızlar 33+4 olduk oğlumla 🥹 akşamları çok susuyorum böyle ağzım kuruyor tabi sonra sabaha kadar tuvaletteyim ama dilim damağım birbirine yapışıyor sanki sizde de oluyor mu ?
Zeynep_Asellll Fundayakut Canım peteklerden dolayı da olabiliyor. Peteğin yanında su falan var mı? Nemi dengelemek için
Zeynayzey Fundayakut bende oluyor ilk kızımda öyleydi yanıma şişeye su koyarsım sabaha kadar 2 kere felan doldurursum onu şimdide öyle kızımdaki gibi değil tabi ama yine geceleri su içme isteği geliyor sürekli
Fundayakut Nuray1ilayda Bende grip olmuştum çok şükür iyileştim ama sesim hala aynı 😅 ondan mı acaba bilemedim
Fundayakut Nuray1ilayda Yaa benimde 1 gün sürdü öksürük bu haftalarda daha zor inan ben yarım limon suyu 2-3 tatlı kaşığı bal çay kaşığının ucuyla toz zencefil üstüne kaynar su döküp içtim gece yatmadan önce ve sabah aç karnına ve onun sayesinde 1 günde atlattım öksürüğü dene istersen
Fundayakut Gulsengulsen Reflü bende hamilelik öncesinde de vardı ya bide işte böyle gece su içtikçe miğdem yanıyor hiç aklıma gelmedi ama doğru olabilir 😓
Gulsengulsen Fundayakut evett çok oluyor yanma ve böyle fazla tükürük birikiyor. Sol tarafınıxa yatın yastığınızı yükseltin o zmn yanma çok olmuyor.
Nur6563 Mavi20 Fundayakut yatmadan önce bir iki saat önce yeme içmeyi bırakınca rahatsiz olmazsimiz lavaboyada sık sık kalkmazsiniz sabah erken daha çok susadiginizi farkedersiniz
Fundayakut Zeynep_Asellll Bizde doğalgaz yok klima ve yağlı radyatör var önceden olmuyordu hemen hemen 1 haftadır böyle 🤷🏻♀️
Fundayakut Zeynayzey Yarın kontrolüm var bi doktoruma sorucam yani normal mi bilemedim 😅 gündüz su içemiyorum akşam olunca ağzım kuruyor