Burcu1997 Hareketlerini hissediyorum şiddetlendi pıt pıt dan karnım oynuyor artık dışardan belli oluyor artık heyecanlanıyorum ama karnım çok küçücük 🫣
Irem34_52 Burcu1997 iç karnın geniştir benimde ilk hamileliğimde karnım kocamandi top gibiydi bunda geniş baya geç cıktı karnım 🥰
1Gunes Burcu1997 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ama iç karnımız büyük ise ondandri ayrıca bence çıkmaması iyi çünkü benim karnım olduğu gibi dışarı da ve belim çok ağrıyor 2 ye kırılmış gibi
Tuba11 Burcu1997 kızım da doğum yapacağım son ay çıkmıştı karnım birazcık 😊😊 şimdi oğluma hamileyim doğum Şubat’ta ve dışardan hiç bir şekilde belli olmuyor yani gene yok 😊😊😊
Burcu1997 1Gunes amin teşekkür ederim canım saol 🙏hepimiz inşalalh ya bilmiyorum küçük olunca tedirgin oluyorum Salı günü doktora gideceğim miniğim kilosunu felan öğrenmeye ama bu küçük karnımda böyle mi kalacak diyorum kendi kendime
03rabia48 Burcu1997 onun için ilk gebelikte karnın küçük olur. Birde iç karninda büyükse dışarı vurmaz
Nhlhmz11 Burcu1997 bende 27 oldum , benimde iç karnım darmis , sanki doğuracakmisim karnım büyüdü, iç organlara daha çok baskı uapiyor , kaburga ağrısından uyuyamıyorum geceleri , bence daha iyi geniş olması 🙄
Symozmn @Nhlhmz11 kesinlikle katılıyorum bnmde karnım felaket büyük ve insanlar ikiz mi diye soruyor o derece
Yetersukrbck_0618 Burcu1997 35. Haftaya girmek üzereyim benimde bu haftalarda belirginleşti başlarda belli olmuyordu iç karnın geniştir canım