Momandlittlebaby Merhaba arkadaşlar hamileliğin 4-5. Haftalarında minik açık kahve lekelenmeleriniz oldu mu? Bu durum beni çok strese sokuyor. Muayene tarihime daha var ama bu durum için gidip doktoruma danışmak istiyorum
Kukulikukuli12 Momandlittlebaby bneım oldu canım 6.haftadan 9.haftaya kadar günde 3 defa falan tatlı kaşıgı kadar gelıyordu. Doktora gittim yerleşme kanaması dedi 1 hafta bekledik gecmedi. Her ihtimale karsı 1 adet progestan iğne yapıldı. Ve 13. Haftaya kadar yatacaksın hiç bir iş yapma demişti. İşte 1 haftada gecti. Bılaşık makinesi bile yerleştirme kanamam oluyordu ayakta durdukça. O yüzden ayagını altına yastık koy yat cok mecbur kalmadıkça kalkma
Momandlittlebaby Çok teşekkür ederim 💕 bende muayeneye gittiğimde doktoruma tekrar danışırım bu durumu 💕
Aada92 Momandlittlebaby bendede haftada bir bazen kahve leke oluyor doktor arada lekelenme olabilir demişti ama korkuyorum sizde durum ne
Momandlittlebaby Aada92 doktor her ihtimale karşı düşük önleyici progestan ilaç verdi kullanıyorum şuan