Yeliztkmk Detaylı ultrason da bebeğimin kalbinde ve bağırsağında doktor parlaklık var dedi down sendromlu olabilir dedi böyle bı durumu yaşayan var mi
1Gunes Yeliztkmk kaç haftalık hamilesiniz? 2 3 4 lü testler kesin %100 sonuç veren doğru testler değil. Benimde bebeğim için kalbinde delik var dediler ki her bebekte olan ve hamilelik süresince gelişti için kapanan birşeymiş bu. En doğru detaylı ultrason ile yada fetal dna ile sonuç alabilirsiniz
33begum Yeliztkmk done sendromu varsa artık net görünür aslında haftası büyüdüyse allahtan hayırılısı doğuma kadar geçer inşallah
Yeliztkmk 1Gunes detaylı ultrason da çıktı diğer tarama testlerini yaptrmadim Allah korusun aldırmayı düşünmediğim için diğer testleri yaptırmak istemedim ama içimde aklımın köşesinde bı yerde soru işareti kaldi
1Gunes Yeliztkmk yok yok o testler için aklıniz kalmasın bence. Ama bende detaylı ultrasonda öğrendim 28. Hafta kontrolünde kalbinde ki parlaklık kapanıyor doğuma kadar kapanır dedi. Sizinde inşallah doğuma kadar kapanır
dilek_balli Korkmayın ,benimde 3luntest sınırda çıktı değerleri, bağırsaga giden damarın biri görünmüyor demişti doktor, bir ay sonra detaylı ultrasona girdiğimde hiçbir sıkıntı yok gayet sağlıklı bebek dediler
Yeliztkmk 24 haftalıkken girdim detaylıya o zman çıktı kalbinde ve bağırsağında parlaklik olduğu sonrasında kalbi ve bağırsağı için ayrı ayrı doktora gttim kötü bı yorum yapmadılar ama kontrole daha gidemedim rahatsızlandım şu anda da korona oldum evdeyim 30.haftadayim bu hafta kontrole gtcem ins parlaklıklar gtmistir dua edin bana