Binnur-cam Kızlaaarrrrr hazımsızlıktan çatlamamak için yarin dahiliye doktoruna gidiyorum kendi doktoruma soyledim dahiliyeye görün sonra bana gel dedi .. Gaviscon şurup iciyorum daha kötü oluyorum acayip midemi bulandırıyo ..
Bebekliannee Binnur-cam kaç haftalık. Benim ilk zamanlar çok oluyordu 6-10 haftalık ken. Soda iciyordum fayda etmiyordu. Evin içinde hep yuruyordum bı sağa bı sola 😄
alangoya_ Binnur-cam bende o şuruptan hiç memnun kalmadım mahvetti beni rennie içiyorum şimdi o çok iyi geldi doktorum verdi siz de deneyebilirsiniz doktorunuza danışarak
Binnur-cam Bebekliannee 22+5 1 haftadir cebelleşiyorum gebelikten oncede gastrit sıkıntım vardı suan iyice cogaldi .. Karnimin heryerine sanci giriyo midem gurul gurul konser veriyo .. Bide riskli bi gebeligim var serklajliyim acayip tedirginim .
Bebekliannee Binnur-cam bana iyi gelen tek şey yürümek oldu. Evin içinde yuruyebilirsin yada oldugun yerde
soilsmell Binnur-cam ovv sakın deneme o zaman peki şey dene yemeklerine kahvaltına doğal zeytin yağı ben onu da ekstra kullanıyorum ara sıra belki faydası olur
Binnur-cam soilsmell kullaniyorum canim kahvaltida ozellikle bazen aksam yedigim yogurdun ustune bile döküp yiyorum.. Komposto iciyorum Gunde 3 lt su Hergun gun kurusu yiyorum Bir gun iyi ertesi gun gene basliyoruz..