1Gunes Kızlar 29+2 hamileyim meme ucum o kadar çok kaşınıyor ki üstelik yarılmış yani ucu beyaz beyaz çapak gibi şey toplamış. Bio oil yağ mı kullansam göğüs ucu kremimi? Yardımcı olur musunuz?
catandgirlmom 1Gunes nemlendirici kullanın bence benimde çok kaşınıyordu nemlendirici iyi geliyordu, doktorum da karnım için mustelanın çatlak kremini tavsiye etmişti kahverengi alan dışınada onu sürüyorum
Sellmaseellma 1Gunes galiba süt için hazırlıyor ya kendisini ondan öyle benimde öyle geçen baktım bildiğin yarılmış parça parça açılmış arada bi benimde kaşınıyo
Melistkr2 1Gunes benim de öyle ya ucu hem kaşınıyor hemde yarılmış ve içinde beyaz beyaz şeyler var kremsi gibi.
Aylinslmci 1Gunes merhaba benim henüz 11 haftam ama benimde aynı inanılmaz kaşınıyor dediğiniz gibi kaşımaktan kanamaya başladı ucu. Tecrubelı arkadaşlar var ıse bende bilgi alayım 🙏🏼
1Gunes catandgirlmom nemlendiriciler günlük hayattada bana fayda etmiyor ben hep madacasol kullanıyorum ellerim için bile. 😔
Sellmaseellma 1Gunes doktoruna sorup travazol kullan istersen anında kesiyor kaşıntıyı ama gebelikte kullanılırmı bilemedim ben hiç kullanmadım gebelikte
1Gunes Sellmaseellma yani sadece meme ucumda var kaşıntı alerji kremi vermez o krem alerji için diye biliyorum.
Sellmaseellma 1Gunes kaşıntı içinde kullanılıyor anında etkisi oluyor kaşıntıya vajinal enfelsiyon geçirdiğimde aşırı kaşıntım oluyordu doktor vermişti sürdüğüm an rahatlatmıştı
1Gunes Aylinslmci vallahi kimse yok galiba doktora danışmak lazım bende 23 ’ün de gideceğim doktoruma bakalım ne dicek
sinoli 1Gunes Dediğiniz yağ veya krem kullanabilirsiniz, elinizde hangisi varsa önemli olan nemlendirmek kuru bırakmayın 🥰
ilkanneyim06 Ayva çekirdeğini atmayın 5-6 tane bi kaba koyun bi avuçta su dökün 2 güne jel oluyo ben yapıyorum çok iyi geldi ama düzenli kullanın bebek emerkende cok iyi geliyormus onuda denicem insallah doğumdan sonra