Leyyacvkk Merhaba kizlar 34 haftalık gebeyim bebegim hareket etikce vajinam çok ağrıyor ve sıkıştım sanıyorum gidiyorum lavaboya birkaç damla bişey normal mi acaba bide çok aşağıda hisediyorum sanki Altan çıkacak gibi olyor bazen
kuzucumoglum Leyyacvkk bendede öyle canım 36 haftaligim gidiyorum damla damla sonra 5 dk sonra geri lavaboya gidiyorum niyeyse enfeksiyonum var acaba onunla mi alakalı diyorum
Tugcelb Leyyacvkk bende 33+5im bende de oluyor. Tuvaletten çıkıyorum 5 dk oturuyorum larnım taş gibi oluyor kasıklarım ağrıyor wc ye gidiyorum yine geldi diye bakıyorum 2 3 damla sadece boşu boşuna yorulmuş oluyorum😂😂 rahim büyümeye devam ediyor bide bebek baş aşağı duruyor oda baskı yapıyormuş
minismom Leyyacvkk benimde oyle yaa tuwaletten kalktıgımda bile sıkısmıs gibiyim 😂 bugun sancımda wardı yarın kontrolum war bkalım hayırlısı
Aleynaerayy22 Leyyacvkk ya bisey sorcam bende 36 haftalığım göbeğimi son günlerde dokununca uyusuk gibi hissediyorum sanki hafiften sizede oluyomu
Leyyacvkk kuzucumoglum bendede enfeksiyon var bazen idrar yaparken yanma olyor ağrının onla bı ilgisi varmı acaba
Fatma63_41 Ben 32.hafta icindeyim özellikle yürüyüş yaptığım zaman resmen çöküyor idrar torbama aniden idrarim geliyor ve vajina ağrım yok yatakta donerken yururken
Leyyacvkk Fatma63_41 sağa sola dönerken çok ağrım oluyor bide şu çiş meselesi olmasa gebeliğin güzel ilerliyor😁
kuzucumoglum Leyyacvkk yanma oluyor ama ne yapsamda geçmiyor ki ağrı da belki ona eşlik ediyor olabilir yaa