Allahkahretmesin1 10 haftalık hamileyim 12. Haftada muayenem var ondan sonra yavaş yavaş alışverişe başlayayım diyorum ama bir yandan da acaba erken mi diye kararsızım siz kaçıncı haftada başladınız ve ilk olarak neler aldınız
Babykalamar Allahkahretmesin1 5. Aydan sonra basladim allah korusun dusuk yada kotu birsey olur diye garanti olsun istedim biraz🙃 kiyafetle basladim once simdi 7. Aydayim 2-3 tane eksigi kaldi
denizarenmom Allahkahretmesin1 ilk besik, bebek arabasi gibi buyuk seyleri bitirdim sonra ivir zivirlari simdi kiyafet aliyorum yavas yavas 25 haftaligim 22yken basladim 22ye kadar da hep kenara para koydum iyi oldu bu zamanlar icin🫶
catandgirlmom Allahkahretmesin1 3 haftalıktı ilk öğrendiğim gün başladım 😂😂 o sevinçle gidip biberon aldım, sonrasında zıbınlar aldım bebek arabası nevresim takımı odasına yatak aldım falan alışveriş listem kabarık daha bir sürü eksik var
Allahkahretmesin1 Babykalamar 3 tane kaybım var benim hiçbirinde bu haftaları görmemiştim şimdi de bir riskim yok o yüzden daha da çok heyecanlıyım bu alışveriş konusunda bir de malum her şeyin fiyatı gün geçtikçe artıyor yavaş yavaş alayım dedim ama emin de olamadım
Babykalamar Allahkahretmesin1 evet haklisiniz hersey pahalaniyor ama sizin yerinizde olsam dahada beklerdim bisey olacagindan degil ama yinede bebegim tam tutunsun yerlessin diye
Allahkahretmesin1 tubiii11 kaçıncı haftadasınız ben de 2-3 hafta sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
tubiii11 Allahkahretmesin1 10+3 haftadayız eşim göreve gidecek o yüzden büyük şeyleri alıyoruz şimdiden
Allahkahretmesin1 denizarenmom çok heyecanlı geliyor bana bu alışveriş işi 😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Allahkahretmesin1 catandgirlmom sen daha da erken başlamışsın 😂 ben de yavaş yavaş başlayayım son zamanlar da doğuma para ayırırım diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler inşallah 😊
Allahvargamyok Allahkahretmesin1 biz bütün parayı doğum paketine yatırdık henüz bisey alamiycazgibi eşim 6 aylıkken falan almaya başlarız hem o zamana elimiz genişler diyor bakalım hayırlısı:)
Allahkahretmesin1 Allahvargamyok ben de şimdiden ufak ufak başlayayım son zamanlar doğuma para ayırırım diye düşünüyorum çünkü şu ekonomide zor hepsini bir anda yapmak sağlıkla gelsinler inşallah 😊
bademli_puding Allahkahretmesin1 canım bende 12+4 haftalığım ben ufaktan başladım allah vergisi ne olacağı belli olmaz iyi düşünelim iyi olsun ben bu hafta beşiğimi bebek arabasını anne çantasını falan aldım ufaktanda bebek kıyafetleri falan alıyorum yılbaşından sonra zam gelirse diye rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allahkahretmesin1 bademli_puding amin inşallah ben de yavaş yavaş alayım diyorum son zamanlar doğuma para ayırmayı düşünüyorum ama yılbaşından sonraya kalacak benim alışveriş 31 ocakta muayene 🙃
Merve201119 Allahkahretmesin1 ben 30.cu haftada tek seferde aldım herseyini bir seferde gittik toplu aldık baya bir maliyetli oldu bizim için zaten eksik hiç bitmiyor bir aylık oldu hala eksikleri çıkıyor bence ideal olan detaylidan sonra başlamak hem cinsiyet kesinleşir 20.ci haftada başlanabilir dediğiniz gibi hersey gun ve gun pahalaniyor
Allahkahretmesin1 Merve201119 cinsiyet çok da önemli değil benim için aslında unisex almayı düşünüyorum biraz da o yüzden erken başlamak istiyorum son zamanlar doğuma para ayarlamak gerekiyor çünkü 🙃 sağlıkla gelsinler inşallah 😊
2022bebeki Allahkahretmesin1 Ben cinsiyetimiz kesinlesmeden birkaç parça almaya başladım 10.haftaydi sanırım. 12 de netleşti cinsiyet sonrasi ya Allah 🤣 Tek seferde alışveriş yapma imkanınız yoksa bizim gibi. Şampuan, kişisel bakim malzemelerinden başlayabilirsiniz. Ne yazık ki ülkede bugün yarından daha ucuz
Allahkahretmesin1 2022bebeki dün öğlen bir hastane çıkışı beğendim 400 tlydi akşam tekrar baktığımda 455 olmuş ne aldım kâr gözüyle bakıyorum son zamanlar da zaten doğum parası vs koymak gerekiyor kenara o zaman daha zorlar diye düşündüm tek seferde almak çok zorlar bizi maalesef 🙃 sağlıkla gelsinler inşallah 😊
Allahkahretmesin1 Babykalamar tabi orası da doğru ama durumundan dolayı özele gitmek mecburiyetindeyim olduğum şehirdeki devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor son zamanlar da doğuma para ayırırım diye düşündüm ama bilemedim teşekkür ederim 😊 sağlıkla gelsinler 😊
catandgirlmom Allahkahretmesin1 bende doğum parasını kenara atabilmek için alışverişleri yapıp bitirmeye çalışıyorumm 😅