Moonrose16 Kimyasal gebelik geçirdiğim aydan itibaren 1 yılı Kasım sonunda doldurdum . Kaç doktor gezdim hiç bir sorunum yokmuş . Adetim düzenli oluyor . Klomeni reçetesiz alınıyor mu ve doktor önerisi olmadan kullanmak doğru olur mu bilgi verirmisiniz
Zeyna27 Moonrose16 yumurta büyütürsün kendiliğinden çatlamazsa yada iğne vurulmazsan kiste çevirir bence doktor kontrolünde kullan
Bbetll Moonrose16 ben doktor vermediği halde aldım eczaneden. Kist de oluşmadı gebelik de olmadı. Ama zaten yumurtlama problemim de yok denemek istedim tutmadı. Herkeste kist yapacak diye bir şey yok ama tabi Dr kontrolü olursa iyi olur..
Moonrose16 Zeyna27 yaaa öyle mi 😔 hiç kistim olmadı çok şükür dert almayayım başıma . Peki başka iyi gelen bildiğiniz öneriniz var mı 😞
Zeyna27 Moonrose16 süt buharı denediniz mi ben hamile kaldığım ay klomen kullanmıştım ama aynı zamanda süt buharı da yapmıştım
Fatma63_41 Klomeni kullansan bile buyudumu çatladımi nerden bilecen Dr kontrolunde yapman lazım be n kullandım 1 ay büyüdü çatlama iğnesi yapıldım diğer ay kullandım büyümedi mesela yumurtam