annesininkelegi Kızlar sizce erken gebelik testi artık gösterir mi ovulasyonu bu zamanda olup gebelik öğrenen var mı⁉️⁉️
Kivircikkuala annesininkelegi benimde bu günler de oldu . Yarın regli günüm . Rüyamda pozitif test gördüm ama yapmaya korkuyorum negatif göreceğim için 🥹
Tgc16 annesininkelegi Benimde aynı şekilde oldu bu tarihlerde Yumurtlamadan ve çatlama. Ben yumurtlamadan sonra 13. Gün silik çizgi ile öğrendim. Kan testi verdim gebeyim ana takip ediyoruz şuan bizde gidişatı. İnşallah süreç güzel ilerler hepimizin. Allah isteyen herkese nasip etsin. 🙏🙏🥰
esmerella37 Kivircikkuala hyr ben eminimmm adım kadar aynısı kuzenome de oldu pozıtıf gordu test yaptı anında 2 ci cizgi cıktı insallah senin de varrr 🥰🥰
arirangg annesininkelegi Canım erkenden yapınca pozitif görürsen güzel olur ama negatif görünce hamile olmadığına asla emin olamıyorsun. Kafa daha çok karışıyor. En iyisi beklemek. 23’ünde adet olmazsan test yap veya kan ver. İnşallah vardır🙏🙏
annesininkelegi esmerella37 merhabalar evet kan verdim 2 gün önce bugünde tekrar verecegim gidişatı için🥰🌸 dua edin. Siz ne yaptınız