03rabia48 tazecikannee benim de diğer sezaryen yaralarım açılıyor gibi. Kasik ağrım çok Tabi aradan 12 sene sonra bebiş gelirse 🤩😊 başkada bır sıkıntım yok çok şükür.
Sellmaseellma denizarenmom şimdi baktım uygulamadan 104 gün kalmış 107 gördüğüm 3 gün önceymiş ya kafam o kadae gittiki 😂 doğumunuz nasıl olucak benim sezeryan olacağı için martın 15 20 si gibi yatış yapılır diye düşünüyorum
denizarenmom Sellmaseellma 😂😂😂 benim ilk gebelik ilk dogum suan bebis makat gelis donerse normal dogumu beklemek istiyorum donmezse doktorum direk sezeryan mi der onuda bilmiyorum ama herhalde benim dogumda nisani bulmaz zaten 41 haftayi bitiris 4 nisana denk geliyor
Sellmaseellma denizarenmom benimde ilk olucak hayırlısıyla inşallah döner çstediğin gibi yaparsın doğumunu 🥰 benim bebişin kalp hastalığı var paşamızı zorlamamak için mecburi sezeryan olacağım yoksa doğuma yakın normal olma durumun açılmam olsaydı normal düşünüyordum
hknbsrsura tazecikannee bizde 23+2 deyiz salı günü detaylı ultrasonumuz var simidiye kadar emin olmamakla beraber kız dediler sağlıkla gelir insaAllah.Aksam olunca mide yanması fazlasıyla artıyor 🙄
tazecikannee hknbsrsura bende 21 +3 te yapmıştım bizim kız göstermedi benziyor dediler dün yine gittim bacakları kapalı dedi kıza benziyor tam net öğrenemedim 🤣
hknbsrsura tazecikannee sagliklica gelsinler insaAllah da gerisi önemli değil ama ne yalan söyleyeyim kıza alistirdim kendimi hep kızım diye seviyorum 🐣🤲🤣
tazecikannee Sellmaseellma bacım sana ne olmuş her yerden darbe yiyorsun aç müziği oyna hep uyuma da iyi hareketsiz bırakma kendini doğumda zorlanırsın sevdiğin şarkıları yada elişi bişeyler le uğraş dışarıya adapte olmaya çalış kendini salma kız dur daha yeni başlıoz bebek olunca ne olacak asıl maraton o zaman başlıyor ahahhah 🤣
Sellmaseellma tazecikannee uyku problemi elimde değil yaa bu kadarda seven biri değilim aslnda kendimi sezeryan olacağım diye avutuyorum 😂😂 eşim sürekli hareket ediyim diye bi yerlere beni yolluyo güç bela gidiyorum 😂 evden itekleyerek çıkarıyo çok üşengeç oldum ben 😂
tazecikannee pembiktavsan ayy bende bel ağrısı var zamanla geçecek inşallah bebişler sağlıklı olsunda 🤲🏻
tazecikannee denizarenmom ayy ben hala alamadım maaş günü bekliyorum ilk onu halletmek yılbaşına bırakmamak
Bebeginehasret tazecikannee sırt ve kalca agrisindan bazen aglayasm geliyor🤦♀️😀 ama sukur iyyiz 25 deym
tazecikannee hknbsrsura valla bende öle Bi kere erkek dediler sonrası hep kız artık kızdır diye düşünüyorum 🥰
Fatosumum Kaldı 111 gün sezeryan olacağı için 1 hafta erken alsalar kaldı 104 gün ayy şaka gibi geldi geçti 2. Çocuk hiç bişey anlamadım fotoğraf bile çekmedim kendimin doğru düzgün 😂😂