Asdfgsedaasdfg Merhaba 28 haftalık hamileyim iç çamaşırımda su gibi akıntı var ya da ter anlamadım bu kasık bölgemden doğru da olan bi sıvı şekli yani tarifte edemiyorum ama renksiz bi sıvı bu ter mi ya da akıntı mı sizce ne ? Sancım falan yok çok şükür
Karabiberimm Asdfgsedaasdfg benimde çamaşırımın kenarları ıslanırdı hamileyken ateş basıyor ter olabilir ama içiniz rahat etsin doktorunuza sorun isterseniz kontrolde .
Babytwo2 Asdfgsedaasdfg WC dem sonra mı oldu ? Bazen kalkınca da biraz geliyor farketmeden . Ya da ne kadar dikkat etsek de iyi kurulanmamış olabiliyo
Asdfgsedaasdfg Ya ter de olabilir diyorum ama sorucam doktoruma bide bu eczanelerde bi ped satılıyomuş amniyon sıvısı belirlemek için bide onu sorcam ay her şeyden korkar oldum
Babytwo2 Asdfgsedaasdfg pedler çok soru sonuç vermiyor en kesin acilde amnisure yaparlar eğer devam ediyorsa gidin 5 dk falan sürmüştü
seyma9188 Asdfgsedaasdfg İdrar yolu enfeksiyonu varsa akıntı olabilir canım.Bende çıktı çamaşırımı her gün değiştiriyorum ona rağmen yine ıslaklığı oluyor.
Asdfgsedaasdfg Benim akıntıymış çok şükür ama o kadar korktum ki 🤦🏻♀️ bu kadar akıntı olması normal mi onu da anlamadım gerçi