Lyamayy Niska İşime heep erkek doğar heppp 🤩 İsmini bile koydum öyle seviyorum kız olursa beni deşicekk 🤣🤣
Lyamayy Kevserkalender92 Tatlı istiyorum evet fakat yiyince gelen pişmanlık hissi çok bulandırıyor midemi diğe yemiyorum 🥲
seyma9188 Lyamayy Ahahaha severiz janti şeyleri 🤣🤣 Amin kuzuşum çok korkuyorum zaman daralıyor hissediyorum gelecek az kaldı🤣
Iremnurrmemis23 Lyamayy ben hep erkek bebek görüyordum rüyamda ve hissediyordum oğlum olucağını hep gözüm erkek kıyafetlerine gidiyordu 😂😂
Lyamayy Iremnurrmemis23 Trendyol listem hüp erkek kıyafetler dün artık dedim ki kendine gel ya kız olursa 2 3 elbise seçdim kız için 🤣
limoncicegimFO Lyamayy göğüs üçünün hamile kaldığımda hemen koyulasmasi canm ben de ve arkadaşım da oldu ve başka arkadaşlarım da söyledi onların da olmuştu hepimizin bebeği erkek 😂
pembiktavsan Lyamayy ben rüyamda görmüştüm erkek olduğunu bir de erkek olacak diye hissediyordum. Meyve aşerdim genelde. Kusmam olmadı çok şükür ama bazen bulantılarım oldu bir de ilk haftalarda uyku basıyordu 🫠 batıl ama yüzük testi yapmıştım kolyeye yüzük geçirip yüzüğün hareketine bakılan onda da erkek çıkmıştı. Zaten suratımdan mı okunuyor anlamadım gören herkes cinsiyeti erkek mi diyor 🤣
Kardelen-123 Benim canım hep ekşi istedi, tatlıyı o kadar sevmeme rağmen görmek bile istemiyordum, 22 haftalığım hala midem bulanıyor, karnım da çok çıkmadı , herkes kesin kızın olcak senin diyor ama erkek geliyor:)
Zey1411 Lyamayy suan 23+2 haftalık hamileyim en basından beri cok rahat bir hamilelık geçirdim kusma deseniz yoktu bide erkek bebek kendini hemen hissettirir derlerdi 18. Haftamdan beri net bir sekılde hıssedıyorum hatta son bir haftadır dışardan bile belli edıyor kendısını☺️Çevremdeki herkesde senin bebegınn erkek demişti
Yldzo13 @Lyamayy 33 haftalığım hiçbir şey anlamadım daha yeni karnım çıkıyor ve enerjik olunuyor kız annelerine kıyasla bence ben ilk ekşi çok yiyordum şimdi ise tatlı ama ikisinide karışık yiyorum bence erkekler hep solda kalıyor 😅😅
MaviDeranHazal Lyamayy hiçbir belirti tutmadı 😁 hep kız hissettik herkes de kız dedi hatta şuan 28+5 oldum karnıma kız karnı diyorlar. Tamamen bünye, hormon meselesi kuzucum 🌷
esiaks Lyamayy ben 2 aylık hamileyken rüyamda erkek olacağını görmüştüm. Emindim erkek olacağından. Cinsiyeti 20. Haftada öğrendik ve erkek bebek 😂 hurafelerde çıkmadı açıkcası. Tatlı hiç yiyemiyordum ekşiciydim. Kesin kız dediler. Cinsiyeti göstermediği için de kesin kız dediler ama ben erkek olacağından emindim
YaseminBatrk esiaks ayyyy bende hep eksi bana da kız dediler. Kızımda tatlı yerdim aşırı erkek dediler tam tersi oldu şimdi bakalım üç numara ne Hep eksi istiyor tatlı hiç istemiyor canım
YaseminBatrk 1bilqe_ bende oğlumda öyleydim bir tek soğan kokusu değişik geliyordu. Tatlı gerib hep tuzlu turşu tuzlu domates falan istiyordu . Şimdi gene hamileyim henüz cinsiyet ogrenemdik oersembe nasispe gidicem ins öğreniriz. 13 hagtaliiz. Oğlumda nasilsam şimdi de öyleyim içime erkek doğuyor bakalım sağlıklı olsunda
tugce__01 Lyamayy Benim ilk günden hissettiğim erkekti. Hissim doğru çıktı 💙 Bulantım hiç olmadı 🤲Ama bulantı olup erkek olan da oluyor🤷🏻♀️🥰