Htc- Sevgili anneler tecrübelerinizi merak ediyorum ana kucağı almak mantıklı mı bır de önerileriniz nelerdir?
Mrv135 Htc- Biz ana kucağı almak için geç kaldık o yüzden ben almadım çünkü puset kullanıyoruz evin içinde. Açıkçası biraz işime geldi çünkü çocuk içindeyken sapından tutup tasiyabiliyorum puseti. Gün içinde iş yaparken falan sürekli gittiğim odaya götürüyorum bebişi de. Ama alicak olsaydım babyjorn muadili olanlardan alırdım bebek ayaklarini hareket ettirdikce kendi kendini sallıyor ve hoşuna gidiyordur bu durum.
Elisam22 Htc- benimki bu daha doğmadı ne kadar kullanışlı olacağını sonra anlayacagim☺️ puset daha almadım travel sistemi bebek arabasi alcz
Htc- Zynpmeva peki gerçekten kullanışlı oluyor mu bazı anneler hiç gerek yok diyor da çevremdeki kafam karıştı iyice
Zynpmeva Htc- yani şöyle yemek yaparken, duş alırken vs bakabilecek kimse yoksa yanınızda güvenle duruyor onun üstünde, uyumasına ve gazını dağıtmaya da yardımcı
Htc- Mrv135 ya evet aslında pusette kullanılabilir ama işte tecrübe edenlerden bu yüzden bilgi almak iyi oluyor cok teşekkür ederim 😇
catandgirlmom Htc- arkadaşım bebeğini babybjörn ile o kadar iadere etmişti ki bana ilk tavsiyesi oldu.. bende ondakini alacağım bizim bebişte sadece yeni kılıf alacağım sizde 2. El falan bulabiliyorsanız sadece kılıfları satılıyor o şekildede bakabilirsinizz
Ysmnrn Htc- ben de dusunuyordum ama vazgectim. Cunku daha uzun sureli kullanabilecegi ayni fonskyonlara sahip besikleri gordum. Isterse oturabiliyor, isterse yatiyor. Otomatik sallaniyor, tulli ve isikli. Hem de daha ekonomik. Tavsiye ederim bakmanizi
Ysmnrn Htc- mama sandalyesi olarak ekstra kullanilimi var mi bilmiyorum ama mama yedirebilirsin. Kemeri falan var. besik aslinda ama arkasi kalkiyor ve oturabiliyor. Ister yatiyor. Ana kucagindan daha uzun sure kullanir cnku daha genis.