Ebru_li Merhabalar adetim 2 gün gecikti az önce bir iki damla kahve nokta geldi hamile olabilir miyim bilgisi olan var mı acaba Şimdiden teşekkürler❤️
_Melikee_ Ebru_li bence bi doktora görün canım bende 4 gün geçti kahverengi lekelenmem oldu agrim ve lekelenmem artinca doktora gittim kimyasal gebelik geciriyomusum bazen o yerleşme kanamasi da olabiliyo icin rahatlaması icin en iyisi doktora gitmek
ZeynepTt- Ebru_li benimde regl günümde lekelenme şeklinde bir kaç damla kahve kanamam vardı. Kimilerinde belirti olabiliyor heralde. Bi kaset test yapsan iyi olur 🤩
QueenM77 _Melikee_ Kimyasal gebelikte nasıl bi yol izliyolar kendiliğinden mi sonlanıyo yoksa bi müdahale ediyorlar mı?
Ebru_li Perafeda Zaten bu akıntıyı yaşayan hamile kalan var mı başına gelen anlamında sorulan bir sorudur siz bilmeseniz de olur zaten 🙃
_Melikee_ QueenM77 kanamayla atılıyo ama doktor kontrolü de oluyo değerinin sifirlanmasi lazim bunun icin de birkaç günde bir kan testi yapip ona göre bi yol izliyolar
_Melikee_ _Melikee_ yani değer düşmeyincr nasıl bir yol izlerler bilmiyorum bendr hala düşme asamasindayim