Sevl Kızlar sezeryan olma olasılığım yüksek bebek dönmezse pijama takımı istiyorum giymekte zorlanırmıyım ya gecelik sevmiyorum
Nazlimom Sevl ben gömlek pijama giymiştim zaten uyuşukken alt kısım cıplak oluyor ayağa kalkarken giyiniyosun onda da otururken giyersin bende elbseyle rahat edemem diye alt üst giymiştim bi sıkıntı olmadi
Dilaraortacc1 Sevl ben genel olmuştum sondayı çıkarıp pijama takımı giydirdi hemşire bana kanama falan olursa hasta bezini daha rahat tutar diye ki gayet rahattı gecelik uzanırken falan sıkıntı bana göre sürekli yürüyüş yapmak gerekiyor çünkü
misirveannesi Sevl gömlek gecelik giydim cok rahat ettim. Pijama lastik bel kısmı rahatsız edebilir. Alt kısmında yorgan örtülü olcak zaten. Hasta bakıcılar rahat bakım yapar hem.
Hulus Ben gecelik giydim normal dogumdada sezeryandada bence en konforlusu gecelik oluyor benim hemşirem alttan kanama kontrolü yaptı sürekli tuvalet ihtiyacı içinde gecelik rahatlık oturdun diyelim egilip pijamanı yukarıya cekemezsin mesela ama geceliği indir kaldır en kolayı
Gebeyim35 Lcw den polar bi pijama takımı aldım çok rahat ettım ,tavsıye ederım 11gun oldu sezeryan olalı,almak istersen hala satıstadır
9ay10gun Sevl ilk üç gün pijamami annem giydirmisti egilememistim çünkü. Zaten depend kilot bez kullanmistim ilk üç gün yoğun gelmişti kanama onuda ben çıkarıyordum uandna yırtıp ama annem giydirmisti alttan pijamayids giydiriyordu ayniya geliyor yani depend kullanırsanız