Ellia Selam kızlar 35haftanın içindeyim dünden beri öksürüğüm var şimdi de halsizlik vücûd ağrısı ve ateşimi ölçtüm 38,3 çıktı doktoru arıyorum açmıyor gideceğim şimdi eşimi bekliyorum işten gelecek . Korkuyorum ki bebeğime birsey olur diye 😔
Mavidunyamm Ellia hiç bir şey olmaz korkma canım geçmiş olsun. Hepimiz illaki hamileyken hasta oluyoruz
Smyye_ozkynk Ellia korkmayın bende 36. Hafta içerisindeyim. dün doktorum ne olur ne olmaz diye gitmemi söyledi 38.2 ile gittim uzman dr du muayene eden ilaç verdi bol portakal suyu ıhlamur vs iç dedi. Tedbir aldıktan sonra Bu derecelerin bebeğe herhangi bir zarar vermeyeceğini söyledi.
CeydaST Ellia endişelenme parol alabilirsin ateş düşürür benim doktorum öyle demişti ateşin çıkarsa parol iç diye. Tabi doktor a da git ama bir şey yapmıyorlar. Öksürük için zeytinyağı ile ağzını çalkalayıp yut demişti Bi arkadaş ama denemedim ben
Ellia Mavidunyamm teşekkür ederim evet hamile olmasam çok takmam 🥹 birde salgın varmış kuru öksürük felan .
Ellia Smyye_ozkynk evet geldim şimdi hastaneye kan tahlili yaptılar onu bekliyoruz bana da bir tane öksürük şurubu verdi canım
CeydaST Ellia ben de dün çok kötü oldum etlerim döküldü resmen bugün de o geçti ama hafif ara ara öksürük burun akıntısı tıkanıklık ve koku alamama var. Ateş yok tat ta tuz şeker acı ekşi alıyorum doktora gitmedim de gitsem de bir şey yapmayabilirler
Ellia Smyye_ozkynk @Mavidunyamm Gittim geldim doktora öksğrğknicin bir tane şurub verdiler bir tane de agrıkesici verdiler beklettiler baya terletti verdikleri ilaç iyi geldi sonra nts aldılar oda şükür iyiydi öksürdükçe yanlarda ağrı olabiliyormuş oda normal bebeğe zarar vermez dedi öksürük. Sonra alttan baktılar açılma varmı diye şükür haftaya göre iyi dedi öyle kızlar .Hepinize teşekkür ederim 💓💓💓
Ellia CeydaST evet bende öyleydi etlerimi koparıyorlardı sanki dikkat et ilerlemesin öksürük çok zorluyor canım yoruyor insanı bence her ihtimalle karşı git çok geçmiş olsun 🤗